Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
v současně době zařizuji si byt a plánuji si koupit nějakou ledničku. V jednom obchodě mě pán poradil, že je třeba asi nejlépe vybírat podle délky záruční doby, neboť dnes není doba, kdy spotřebiče vydržely i 20,30 let. Dnes vydrží chvilku nebo oprava je tak drahá, že se vyplatí koupit nový přístroj.
Doporučil mě koupi lednice s mrazákem CANDY. Tyto kombinované chladničky/mrazničky mají od této společnosti navíc 3 roky záruku zdarma tj. celkem 5 let bezplatné záruky.
Váhám mezi tipem CANDY CFMEE 2450 a 2850. Spíše se přikláním k typu CANDY CFMEE 2850, neboť je i o trochu větší.
Obě ledničky jsou v režimu energetické náročnosti A++.
Co mě poradíte? Vyplatí se koupit takové lednička/mraznička?
Díky předem za odpovědi.
Pan prodejce ma pravdu. Dnes uz nic nevydrzi dlouho. Ale je rozdil jestli mi lednicka odejde po peti letech, nebo po deseti. Takze porad zalezi na znacce, ikdyz vsechno je delane takra v jedne fabrice.
Ted nevim odkud firma candy je, ale snad neni italska. Ale jak rikam je to fuk.
CO znamena chlazeni stale rozpalene? Jestli mate lednicku v zadu, na te cerne mrizce tak horko, ze tam neudrzite ruku, budte rad.
Jinak nemyslim si ze diky vysokym teplotam mate velkou umrtnost. Nevim jak teplo tam mate, ale zkuste si tu lednicku dat do mistnosti chladnejsi, a uvidite ze pojede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.