Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava skleněného stolu - poškrábaný

Od: zdzd odpovědí: 3 změna:

Dobrý den ,mám skleněný stůl údajně z tvrzeného skla,přesto se poškrábal poraďte prosím jak jej opravit předem děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Mám doma totéž,sklo zdánlivě bez jakéhokoliv důvodu vykazuje několik škrábek.Jediná možnost je lak,vytvrzovaný UV světlem(třeba na umělé nehty) a opatrně do škrábky nanést.Posvícením UV lampou vytvrdně a není tolik vidět.Dal by se pak i zaleštit.

JABRAKA

glass*
hodnocení

0x

Dělám do skla ale takovou volovinu jsem ještě neslyšel lít po skle lak na nehty *bzum*:D stejně by to bylo vidět ty škrábance . Na nějakou záchranu je už pozdě. Jedině to nechat vyleštit jak se leští hrana nábytkového skla . Ovšem nevím jestli by to bylo technicky možné vyleštit plochu , jestli by to leštící stroj určený na hrany dokázal a jestli by za tu cenu nebyl nový stůl .

tesyk*
hodnocení

0x

Je tu ještě jedno řešení. Opustit představu, že se to vyleští, ale naopak celou tu plochu zmatnit. Nebude průhledná, ale zůstane průsvitnou a zmizí ty škrábance. Lze to provést i v amatérrských podmínkách, nebo u firmy, která provádí pískování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]