Tady je moje rada: záclony - k prášku do přihrádky přidat prášek do peč.(1-2), namočit přes noc do vlaž.vody s hrstí soli- nikdy neždímat a pověsit vlhké Letos jsem to vyzkoušela - přidala jsem jeden prášek do pečiva (měla jsem poloviční várku) a výsledek byl velice dobrý.
lidus*
Ano Lidko toto funguje ale jen pokud není v záclonách nějaká umělotina. Ty jsou zašedlé stále. Mám podobný recept jen se ještě přidává deci vodního skla.
Já zašlé záclony buď přes noc namáčím ve vodě so solí a pak ráno normálně vyperu v Arielu. Což se mi asi osvědčilo nejvíc, máma zkusila Vanish na záclony a taky byla docela spokojená .-) Tak vyzkoušejte a uvidíte
Sežeňte si Bleach-bělidlo na kyslíkové bázi od fy Amway.
georges*
Že by prodejce (nebo prodejkyně) výrobků Amway?
amlim*
Vážený pane, promiňte, ale máte něco proti Amway?Já jsem spokojený zákazník této firmy a Bleachem mám dobré zkušenosti. Doporučuji a píši "sežeňte si" , ne seženu vám. Nejsem prodejce, ale nestydím se prodat...
marenka*
Je. Zaručené spolehlivé výrobky a všude. Stačí zadat nick do vyhledávání. Já už to neřeším. Myslím si své.
poradte.cz/...Mám pocit, že toto je otázka stejně stará jako záclony. Já to ale také teď nevzdávám, snažím se vybělit záclony, ale vůbec se mi to nedaří. Jakž takž vypadaly dobře, když jsem je vyprala v Bělamínu, ale teď jsem ho už neměla, tak jsem je vyprala v arielu. A to jsem neměla dělat. Jsou hnusné
Dáváte do záclon aviváž? Ono je sice úžasné, jak potom krásně provoní byt... ale to šednutí je taky dost zaviněno aviváží. Do bílého prádla jsem přestala aviváž dávat a dost prokouklo, už jsem byla zoufalá, jaké (voňavé) šedivé hadry tahám z pračky.
Nejvíce viditelný a také nejlevnější výsledek je po prášku do pečiva. Nejlepší je přes noc namočit do teplé vody s práškem do pečiva a druhý den obvyklým způsobem vyprat v pračce. Prášekjsem použila Vanish na záclony, ale stačí i obyčejný na bílé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.