Chtěl bych si udělat do kuchyně na zeď místo dlaždiček tzv. krycí desku, která se prodává ve stejném dekoru jako pracovní kuchyňské desky. Jsou ale tak hrozně málo, že je nemohu nikde sehnat. Když je mají (baumax) tak mají jen asi 4vzory. Nevíte náhodou kdo je vyrábí a kde se dají sehnat?
Doporučil bych buď dlaždičky, nebo natřít zeď emailem (to je levnější a vypadá to určitě líp, než nějáká umělá deska) . Jak u desky zaručíte, že za ni nebude zatékat, množit se tam hmyz a podobně? A vzorek si můžete udělat jaký chcete na tom emailu válečkem na zdi třeba latexovou barvou.
Chtěl jsem tím říct, že dlaždičky jsou rozhodně nejlepší možné řešení, takže pokud tam už jsou a nějaká chybí tak bych tam doplnil podobnou, a pokud to teprv chcete dělat a chcete ušetřit, tak to natřete emailem a bude to možná ještě levnější než deska, a rozhodně lepší.
říká kdo? zkusenost? co vim tak spary mezi klachliky nic moc zalezitost, kvalitni deska se da krasne umyt a ma rovny povrch... kachliky v kuchyni jsou pomalu prezitek
Ano, zkušenost. Mám je v bytě 50 let, a viděl jsem i z první republiky a původní, a pořád drží. A když by náhodou praskla spára tak se dá zamáznout kitem. Lepší by mohla být snad jen deska z leštěného mramoru nebo žuly..
Tohle že je kuchyně? A kde je kredenc? a sporák? A trubky s plynem a vodou? Bez kredence to není žádná kuchyň... Mě to přijde spíš jako místnost z nějaké kosmické lodi...
Což o to výrobců je hodně ale jak to tak bývá tak jsem si vybral desku (Stabholz nussbaum dunkel 1137) a ať hledám jak hledám tak u nás žádného výrobce nenacházím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.