Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem chtěl bych si koupit sadu řeznických nožů na vykoštování domácích zvířat nemáte někdo zkušenosti?Prosím poraďte mi jaké sady jsou nejlepší díky Velda
Tydle nože jsme kupovali známýmu řezníkovi k narozeninám když jsme koukali po něaký sadě tak to nebylo co jsme chtěli tak jsme to museli sestavit zvlašt a ty nože si pochvaluje do dneška jak z pohledu kvality a trvanvosti tak prací s nimi
S těmi noži KDS co koupili tomu řezníkovi, které stojí kolem 150-250,-Kč a s kterými je spokojen, tak mám za to, že Vám asi neřekl skutečnou pravdu, aby Vás neurazil a nebo to není profesionál a jednou za rok dělá zabíjačku. Za tím si zcela stojím, za ty peníze to musí být pro profesionála "šunt".
Dobrá značka je výše uvedená KDS, prý se velmi zlepšila Tescoma, naopak na Solingen jsem slyšel několik stížností, že to už není co bývalo. Ale osobní zkušenost nemám.
Ty Solingeny na snímku budou zcela určitě perfektní, ale asi pro Vás nedostupné, jednou jsem viděl i držel jakési Solingeny v sadě, bylo vidět, že to je nějaký šmejd již od pohledu, podle mne to bylo něco podvodného, což je něco podobného, jak hovoří pán někde o tom, že slyšel o nekvalitě Solingenu. Pro amatéra je KDS možná jakýmsi řešením, osobně jeden mám taky, ovšem dodávám, že mám také vykošťovák Tescoma a je velmi dobrej. KDS mu nesáhá ani po uši. Pozornost věnujte také broušení a ocílce, nekvalita je velmi znát. Jakmile někdo doma brousí těmi prodávanými tzv. brousky s kovovými talířky a plastovou rukojetí, tak to je o ničem a je to přímo neštěstí na všechny nože.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.