Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím přilepit dřevotřískovou desku k lepence

Od: andel* odpovědí: 6 změna:

Čím se dá přilepit uvolněná dřevotřísková deska k lepenkové izolaci na betonu (ne gumoasfalt ,...) a potom na tuto desku přilepit dřevěný hranolek. Děkuji za radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Polyuretanová nízkoexpanzní pěna (PU 40) je vhodný tmel.Vytvrzuje se vlhkem takže nastříknout pod dřevotřísku a zatížit.Dotvrzení do 24 hod.

JABRAKA

andel*
hodnocení

Máte na mysli nízkoexpansní polyuretanovou pěnu nebo jednosložkový polyuretanový tmel PU40? Dík

raadek*
Já používám tmel. Nespotřebovaný vydrží v kartuši hodně dlouho. Stačí asi 1cm vymáčknout, vznikne nudle, která ztuhne a při další používání se prostě vytáhne jako špunt. R.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Snad by to šlo silikontmelem a hranolek k desce např. disprésním Herkulesem nebo Dispercolem.

stafan*
hodnocení

0x

Já bych spíš použil Elastobit, viz : /www.cuprosan.cz/cz/produkty/stavebni-chemie/elastobit/

raadek*
Ja používám hnědý tmel PU 40. Nevim jak se přesně jmenuje, protože se mi nechce nahoru, ale slepí úplně vše. Podklad nemusí být ani úplně suchý. Používá se na lodě, střechy atd. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]