Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, chtěla bych postavit na zahradě malý zahradní domek na nářadí a jako nejvhodnější místo se mi jeví roh. Ale sousedi se stavbou domku nesouhlasí, pouze pokud ho umístíme od jejich plotu 1,5 m daleko. Chtěla bych se proto zeptat, zda ho můžu postavit na jiném místě, kde stojí můj plot a nedodržet vzdálenost 1,5 m daleko? Ta zahrádka totiž není veliká a v podstatě by ten malý domek nakonec stál skoro uprostřed zahrádky a to mi přijde trošku absurdní. To si skutečně nemůžu ani tohle "nic" na svém pozemku postavit, aniž by mi někdo něco diktoval? Pokud to postavím u mého plotu na mém pozemku, bude to problém nebo ne? Už tady tomu všemu fakt přestávám rozumnět. Pochopila bych stavbu něčeho velkého, ale malý domek na nářadí...
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
saxina
No my už jsme se na to ptali na stavebním úřadě, a tam nám řekli, že na to potřebujeme územní souhlas, jelikož i tahle"bouda"je braná jako stavba - jelikož stavbou se rozumí vše, co se stavím nebo montuje a že bychom si ten souhlas měli od sousedů vyžádat. Ale fakt mi to přijde padlý na hlavu, tak hledám nějaké kličky...![*palec* *palec*]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]