Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vycisteni skla od krbu

Od: tommas odpovědí: 6 změna:

Zdravim vsechn, prosim o pomoc.

Potrebuju vycistit sklo u krbovych kamen, vzdy kdyz sem ho cistil slo to ok, ale ted jsme nechali zavreny kamna i privod vzduchu cca 3 hodiny a od te doby nemuzu sklo vubec vycistit. v jedne casti skla je uplne cerny povrch, zkousel sem cistit asi 3 druhy cisticu na krbova skla ale stale bez uspechu. Prosim o radu cim by to mohlo byt. V krbu jsem nechal 2 ks dreva tramu stareho cca 50 let, kamna byly zavreny vcetne privodu vzduchu. Moc dekuju za pripadne rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

vypálit to nejde? Tady jsou nějaké rady poradte.cz/...

tommas
hodnocení

alfe stalo se to v nedeli, od pondeli sem to zkousel 2x cistit ale neuspesne, nebo to slo strasne malo skoro vubec, od te doby sem v kamnech netopil, asi zkusim zatopit, udelat velky zar jak pisete a pak kdyz ani to nepomuze tak uz nevim

hodnocení

0x

Určitě vyzkoušejte vyčistit popelem a navlhčenou houbičkou- většinou to jde skvěle. Také mám perfektní zkušenost s tímto přípravkem - stojí pár korun, ale funguje ;) webareal.cz/...

lucinkaf*
hodnocení

0x

my vezmem na kousek novin nebo hadříku přímo popílek z kamen a sklo vyčistíme. Jde to snadno a krásně. Čističe nám nezabrali, ale popelem to jde samo

knopka*
hodnocení

0x

Ten popel mi zabral pouze na lehce začouzené sklo ale to co myslí tazatel(bohužel vím o čem mluví *bum**smich*) je fakt pecka,sem tam se mi to taky podaří tak začoudit,několikrát stříknout čistit a nechat působit a drhnout do té doby než se to podaří dostat pryč.

ivan*
hodnocení

0x

Dobrý den. Zakoupil jsem přípravek KRB DRANA na krbová skla a grily. Na sklo jej nastříkám, počkám tak 5 min. a jde to bezvadně. Naprosto čisté. Vyrábí to Severochema Liberec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]