Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připevnit čelní panel k vaně

Od: georgina* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, poradil by nám někdo, kdo má zkušenosti s montáží čelního panelu k vaně Viktoria? Koupili jsme si vanu s tímto panelem, ale nejsou tam žádné uchytky za co by se panel dal přichytit. Poradí někdo? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Tuto konstrukci jsem neviděl.Ale nemá se ten panel nalepit až na vyzdívku před vanou?

JABRAKA

georgina*
hodnocení

Já nevím, ale právě tomu vyzdívání jsme se chtěli vyhnout, a proto jsme koupili ten panel. Vana je rohová 1m x 1,5 m. Moc se mi to s tím vyzdíváním nezdá.

kamila40

My máme ten samý problém. Sice vanu jsme nainstalovali,ale celý čelní panel v daných úchytech nedrží, celý se kroutí. Taky přemýšlíme jak to vylepšit,aby panel držel.

hodnocení

0x

Vanu obezděte...není to tolik peněz navíc...a je to na pohled rozhodně hezčí než jakýkoliv panel. Dvířka u odpadové armatury buď nerezová, nebo nalepte dlažbu na plech..a ten dejte na magnety. Vypadá to opravdu o dvě třídy lépe než plastový panel.

standam*

ne vzdi je mozne vanu obezdit!

navic co dalsi kus neceho vodiveho je nutne pospojovat

kazdy vyrobce ma doporuceny postup montaze kryciho panelu (fixace apod.) pokud se dodrzi tento postup nic se kroutit nemuze

hodnocení

0x

vana se usazuje přesně na výšku panelu vana má z vnitřní strany klipy pod které se zasune panel jde jen o přesné usazení aby vše pevně drželo , vanu je lepší přišroubovat ke zdi aspoň na dvou místech, v originálním balení jsou u vany plastové háčky které se přivrtají ke zdi a do nich se vana usadí.Když tam úchytky nejsou tak vás okradli jděte tam kde jste koupily a požadujte montážní návod a vysvětlete problém s panelem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]