Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapáchající matrace.

Od: venca1* odpovědí: 12 změna:

Omlouvám se za tento dotaz,ale potřebujeme poradit,jak se zbavit zápachu z pročuraných a již delší dobu vysušených molitanových matrací.

Předem děkujeme za radu.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

1x

Nejlepší rada, která opravdu funguje *palec*. Zbavit se matrací*zed*

kamila*
hodnocení

0x

Taky si myslím, že nejlepším řešením je vyhození takových matrací. Pokud jsou pro váš však "citovou" záležitostí, zkuste je nechat vyčistit ve firmě, která se specializuje např. na čištění pohovek atd... Osobně si však myslím, že by vás to vyšlo dráž než si koupit novou.

lucinkaf*
hodnocení

0x

když jde jen o molitan, vyhodila bych je a pořídila nové.

hrozinka*
hodnocení

0x

VYHODIT.Jdou koupit omyvatelné,poradí ve zdravotních potřebách,jestli řešíte to co my -tak omyvatelná je nej ... řešení.

buss
hodnocení

0x

1

namočit na delší dobu do čistého potoka nebo lépe

2

spááálit

kejki

Molitan nepálit, to je hnusné svinstvo

lui*
hodnocení

0x

Já se připojuji. Vyhodit. Jednou jsem zkoušel vyprat molitanovou matraci, ale bylo to v létě, venku, ve staré plechové vaně. Ta dřina s tím a ta spotřeba vody, no nestálo to za to. A stejně se na tom už člověk necítí dobře. Nakonec skončila ve sběrném dvoře.

hodnocení

0x

Já bych poklikala a pohledala nějakou akci, slevu na matrace. A ty staré bych bez milosti vyhodila. Stůl a postel, to by měly být nejhezčí místa na světě. *jasne* Za nové není částka zas až tak závratná, abyste to musela řešit drahým čištěním nebo praním.

doplněno 21.10.10 11:12:

A jestli se stále ještě jedná o dětské, jsou k dostání s nepromokavým a omyvatelným potahem.

mil®
hodnocení

0x

Vyhodit. Bude smrdět furt. *blee* Toť moje zkušenost.

karlinek
hodnocení

0x

Pokud na nové zrovna nemáte,do prací lázně bych přidala trochu Sava na prádlo.Pokud toto nezabere,je to marné.

kejki
hodnocení

0x

V Ikea koupíte slušné pružinové matrace za 1000,-, molitanové se dají koupit na aaanabytek.cz/...

dema9*
hodnocení

0x

Molitanovou matraci takto kontaminovanou okamžitě vyhodit,neboť se zde hojně daří zdraví škodlivým bakteriím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]