Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje sanační spárovací hmota?

Od: ann* odpovědí: 3 změna:

¨Zdravím, firma mi bude dělat sanační omítku, z druhé strany zdi je předsíň a zde bych chtěla nechat obnaženou kamennou "podezdívku" čím mám vyspádovat ty kameny (původně byly spojovány takovým ... pískojílem? Ten jsem odstanila i s omítkou a nyní bych chtěla spáry nějak zapravit.Poradíte čím? Taky tou sanační omítkou?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Dříve se používala mezi kameny spárovačka z bílého cementu.Dnes je k dispozici řada spárovacích hmot do koupelen.Pokud toho není moc,použij tu spárovačku ,je poměrně drahá.A nebo ten bílý cement s troškou jemného písku.

JABRAKA

ann*
hodnocení

Trošku mi jde taky o to, abych to "neuzavřela" a vlhkost mi nešla spárama do hliněné zdi, která je nad kamennou?!? A nebo se pletu?

hodnocení

0x

Smíchejte cement s jemným písečkem a vyspárujte to. Bude to šedé hezké. Bílý cement a spárovačka - drahá záležitost ai by ste se divila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]