Nejste přihlášen/a.
Dispozicne nemuzu pod stresni okno dat radiator, napadla me moznost dat topnou folii.
Mate nekdo s tim zkusenosti... a jake?
no prave,
propredstavu prikladam ilustrativni fotku, v mem pripade je koupelna jinych rozmeru, pod okno prijde rohova vana 130x130, ktera bude licovat na mm . Koupelna je pristupna jen z loznice, kde jsem vyuzil stavajici prostor v podkrovi.
mozna bych to mel prehodnotit a pod okno lupnout nejaky pekny maly nerez zebrik
osobně bych přemýšlel nad tou rohovou vanou. Žebřík je asi dobrý nápad. Ovšem i folii pod SDK někdo s úspěchem dal a někde to popisoval, ovšem to nemohu najít ač jsem myslel že jdu téměř najisto. Jestli si MC nevybaví.
Vubec nema cenu rozebirat zda takovou nebo takou vanu vzdy bude problem a sprchac take nelze pouzit, musel by jsi to videt.
Rohova vana o rozmeru 130x130 bude lepsi nez 140x105 apod. a vzdalenost od okna k zonam je take dane apod.
Ja jsem to o te folii take nekde cetl, ze to vachci, ale nemuzu to najit, navic musi byt na 12V coz me zase odrazuje.
Kurna, ze bych se na to vy... a dal, zebrik, ktery se me stejne vice zamlouva
Vanu muzu od predsteny, ktera je pod oknem posunout max. o 20 - 25cm, zde bych od vany k predstene udelal odkladaci plochu + pridal zebrik, ktery, ale bude muset byt nizky.
to bych se asi lekl, kdyz bych vstal z vany
ale vazne, dik za napad, bohuzel napeti 230V pro tento prostor je nepripusne. I nad umyvadlem je zona kam by toto zrdcalo nemelo asi prijit.
proč nepřípustné, to co úplně vidím před očima, jen mi to tan hajzlik google nechce najít, tak to bylo pod SDK. A tam je přeci jedno co topí. A ten kdo to použil tam měl někde i fotky.
Ad vana) za naši rodinu bych rohovou zavrhl a normální dnes už také. Však ona ta koupelna zajde a znelíbí se a vana půjde pryč.
nepripustne, plati pro to zrdcadlo resp. pro 230V.
ja to take mam pred ocima, uz jsem to nekde videl, bylo to pod parozabranou a pak SDK.
Jinak jak jsem psal je to koupelna tzv. pro loznici a ze se nevejde ani sprchac, bud vadi vhod nebo sikmina
Mam druhou koupelnu kde je vana i sprchac a me spise vyhovuje vana, kazdemu podle chuti ne!?
napsal jsem mu, tak uvidime.
Jen me vadi tech 230V. Musim se jeste podivat do normy, ale obavam se, ze veskere vedeni v teto zone tj. zona 1 mozna i zona 0, musi byt min. 5cm tzv. ve zdi nebo vubec a spotrebic min. 60cm od hrany vany + vyska. To, ze to bude pod parozabranou a SDK je asi na diskusi (muze dojit k poruseni parozabrany apod). Navic to bude na kovove konstrukci, takze pravdepodobne i pospojeni teto konstrukce. Uf, zlaty radiator
jede, spise nejede na folii druhou zimu a pry ji nepotrebuje vubec vyuzivat. Stresni okno v koupelne kde nema radiator se mu nerosi, tak folii nezapina.
Osobne s oknama, take nemam problem a to pod zadnym nemam zatim radiator (resp. nikde nemam radiator jedu na teplo, ktere projde stropem/podlahou) teplota v podkrovi je cca 19°C, jsou jeste nejake nedodelky a uniky (a vlhkost!?, to nevim resp. vim, ale nejsem schopen urcit hodnotu.
Mam tri vlhkomery a kazdy ukazuje neco jineho s rozdilem 20% budu se muset poohlednout po necem lepsim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.