Nejste přihlášen/a.
viděl jsem tento díl,
každá práce je jednoduchá, pokud víte co a jak. Oni tam vysvětlovali, že delají radiátory se stejnou roztečí. To je sice pravda, ale jaký průměr trubek máte.
Jsem zastáncem nehledat proč to nejde ale jak to udělat.
takže vypustit vodu, demontovat staré, vyměnit ventily, dopasovat šroubení, vyměřit držáky, navrtat, pověsit, spojit, napustit, odvzdušnit, zatopit aaaaaaa pak se radovat a oslavit dobrou večeři.
josefe, ale to je špatný názor. Sdělte mi, prosím, proč by nemohl "když je šikovný vyměňovat sám neměl" vyměnit radiátor. Sdělte mi, prosím, co by mohl udělt špatně, oproti nešikovnému ...
ale kdo tedy může montovat radiátory? Co chcete reklamovat na radiátorech? co se podělá,,,
máte právo na tento názor, jen se zeptám to je laiký názor, nebo odborný?
Pořad jsem neviděl. Dívám se tehdy, když mám dobrou náladu a chci se pobavit. Plně souhlasím s předchozím názorem od milanacukraře.Je to jednoduché, když máme zkušenosti, Kdo to ještě nedělal, bude to pro něho náročné a je jedno o jaký typ radiátorů jde,litinové, plechové, hliníkové, jsou i skleněné. Viadrus , Korádo nebo jiné. Vypadá to vždy jednodušší, když se díváme jak to někomu jde lehce. Vyplatí si objednat odborníka s ŽL, ale ne fušera. Zjistit si ceny radiátorů,porovnat a nechat si to udělat.Pokud si radiátory koupíte sami budete mít na zboží daň 20 % . Když Vám provede rekonstrukci firma,nakoupí zboží s DPH 10% a dodá práci. Tak, že v konečné fázi to budete mít udělané dobré a za dobrou cenu.
udělejte sami nic to není ,důležité je řádně si vše změřit a pak to musí klapnout dělám to už 20 let ,jediný problém by mohl být jestli mněníte radiatory s jinou stavební hloubkou,pak jse předělává celá přípojka.To znamená žebrové za deskové atd.
presne koukal jsem na to taky a myslel sem ze to pujde udelat v pohode podle rozmeru mel sem plechove radiatory a daval se korado a co se stalo nikde to na sebe neslo protoze byla jina roztec a muselo se to stejne autogenem nahrivat a ohnout na pozadovane rozmery nevim jak je to u litiny takze to byl kec
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.