Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
včera jsem normálně prala v pračce Gorenje wa 1222s, ale z ničeho nic mi nechce ždímat ani vypouštět vodu. Pouze při tom tak divně vrčí. Voda zůstala v bubnu - tu jsem musela chytnout do kýble a pak jsem ještě sundala dole zepředu na pračce víko od výpustě, abych vodu úplně ručně vypustila. Zkoušeli jsme odšroubovat zezadu na pračce kryt a hledali fitlr, ale nebyli jsme s přítelem úspěšní. Nikde jinde se nic jiného odšroubovat nedá, kde se teda ten filtr má vůbec u tohoto typu pračky prosím vás nacházet? Jsem už celkem zoufalá Díky za odpovědi Kristýna K.
Dle fotky vpravo dole vidite takovou pixlu s dvema kabliky a hadici, plasty tam k sobe drzi tremi sroubky, pokud to je normalni krizak tak povolte(pokud je to torx tak do toho nerypat, pac to uz treba nepovoli nikdo), vybleje to dalsi vodu a mate na svete zdroj broblemů, cerpadlo muzete teoreticky i vyzkouset ale vzhledem ke stari pracky, tipuji ze mozna jeste nebylo ani meneno a tak ma svoje odslouzeno..leda by na nem byla namotona spina..a samo sebou rady nahore jsou snadnejsi a jednodussi..
S pozdravem Adam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.