Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čištění od zvratků

Od: atrama® odpovědí: 11 změna:

Máte někdo radu, jak se zbavit typického pachu po vyčištění zvratků z koberce. Po několikerém čištění to je stále cítit, asi jedině nový koberec, poradíte někdo? Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kt8d5*
hodnocení

2x

Je několik možností, záleží také na tom, z jakého materiálu koberec je, jak je velký a zda se dá relativně snadno odnést z místnosti.

Na čištění koberce od pachů se používá :

- octová voda

- vlhké slupky z brambor pohodit po koberci a potom zamést

- až bude sníh, tak milý koberec vynést ven a sněhem jej potírat (obdivuhodně účinné ale chce to najít rovný flek a sníh)

knopka*
hodnocení

2x

trendvo.cz/... Jsou asi 3 vůně,je to prášek,posypete a pak vyluxujete!Je to výborná věc,provoní to domácnost a koberec,je to i na sedačky.Stojí kolem 50 kč.Seženete všude.

hodnocení

0x

Co bylo zdrojem tech zvratků..?

hodnocení

0x

A nemáte ten zápach jen v nose? Nikdo jiný to už necítí, ale vám se zdá, že ten smrad je tu stále. *plac*Koberec nechat vyschnout při stálém větrání průvanem a není boha! Už jste udělala všechno, chce to jen klid a větrání. ;)

jabraka*
hodnocení

0x

Použij mokré čištění koberce.Stroj si můžeš půjčit anebo objednat firmu.V okolí Prahy jsem k dispozici,na vnitřní poště.

Vyčistili jsme koberec i po výkalech štěňat.

JABRAKA

hodnocení

Od Prahy jsme asi 170 km...ale díky za všechny rady. Zvratky byli z alkoholu, tak si to umíte představit. Vyzkoušela jsem čistič na koberec, octovou vodu, aviváž teď už i voňavky, ale stále je to cítit. Koberec je po ccelé místnosti, vynést nejde. Chtěli jsme ho na jaře vyměnit a vymalovat, tak to budem mmuset asi uspíšit. Ale děkuji všem...

marenka*

Napadlo mě žlučové mýdlo, píší ho i jako odstraňovač skvrn biologického původu. ;)

drogerie2.cz/...

jabraka*

To vypadá na Šumavu,nebo Budějice!.Musíš víc kontrolovat ty opilce,ti nadělají nejvíc nepořádku.

JABRAKA

hodnocení

Jsem na Vysočině, ale Ti opilci byli od Šumavy...už jsem to dočistila a zkusila tu vůni na koberce, snad už to bude OK...děkuji Vám všem.

petik*
hodnocení

0x

Můžete zkusit třeba toto subio.cz/.... Zkušenost s tím ale nemám, já od té firmy beru jen bakterie do septiku a do kompostéru.

kejki
hodnocení

0x

Čistič na čalounění W5 z Lidlu si poradil s kočičím značkováním na sedačce, takže můžu doporučit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]