Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, myčka (Whirpool DWF 406 - vestavná z IKEA) je v pořádku jen lehce teče v rozích dvířek, už jsem jednou tento problém měl,ale vyřešilo ho očištení těsnění které tesní dvířka. Byl tam nějaký odpad, který způsoboval špatnou přilnavost těsnění. Nyní je problém někde jinde. Myčka jakoby špatně odtéká. Tvoří se v ní větší "louže" která dosahuje až k těsnění dvířek. Odtokovou hadici jsem kontroloval a je v pořádku. Myčku jsem umyl normálním čističem "Calgonit" ale nepomohlo. Nic víc ze strany uživatele jsem udělat nemohl. Existuje nějaký silnějčí čistič? Pokud ano, poraďte mi kde ho koupím. Děkuji.
Zjistete si nejteplejsi program mycky, te nastavte a zjistete kdy je v mycce nejdelsi voda vetsinou je to ta druha po prvnim oplachu ktera myje nadobi celkem dlouho, az to najisto zjistite, a voda bude tak tepla ze v ni nepujde udrzet prsty sypnete tam kilovku hydroxidu sodneho, mycku zavrit a nechat program bezet tak dve tri minutky a mycku vypnout a nechat to tak 10 hod ulezet a pak nechat program dojet do konce...
doplněno 17.10.10 00:02:Neurve, v te mycce se to pres noc rozlezi..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.