Dobrý den.Chceme malovat.Mám vybranou světle a tmavě růžovou barvu.Chtěla bych to nějak zkombinovat,aby některé stěny byly světlé a některé tmavé,ale nevím,jak to zvolit. Místnost je malá "kostka" a skoro celou jednu stěnu zabírá velké okno. Díky moc za radu.
Je to dobrá volba...také mám tmavší a světlejší stěny v pokoji...já to zvolila tak že delší strany(proti sobě) jsou světlé a další 2(také proti sobě) tmavé a vypadá to moc hezky.
qwertz*
Nemám sice žádné zkušenosti, ale logicky mi vychází, že je lepší, aby stěna na kterou dopadá světlo byla světlá, aby toto světlo odrážela. U někoho jsem vyděl, že stěnu rozdělil šikmým řezem a na každou část použil jinou barvu a vypadalo to opravdu moc pěkně. Takže bych se neomezoval jenom na stěna = jedna barva
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.