Ahoj. Jsem zoufalý poraďte mi..Koupil jsem sporak a doma zjistil že v troubě vlevo dole v rohu těsně u dvířek je odlouply smalt asi 1cm x 1cm a chci se poradit ,muže to do budoucna mit nějake neblahé nasledky , myslim tím odlupovaní smaltu nebo rezivění! Nevypadá to že by se to chtělo nějak rozšiřovat a ještě nebyla v provozu není zapojena. nebo ji mam jit reklamovat? puvodní cena byla asi 10.450 ja ji koupil za 8.900.- ale důvod slevy nebyl uveden žádný prostě Akce . poraďte co s tím jinak vypada hezky s multifunkční troubou (horký vzduch) a minutkou + indik zbytk. tepla. Díky LADIS.
O opravě poškozeného smaltu je psáno na mnoha stránkách, namátku zde: komteska.blog.cz/... Běžně jsou dostupné sady na opravu smaltu ve vaně. Jestli tato oprava vydrží i velké teploty v troubě, nevím. Zkuste se poptat v nějaké větší drogerii případně ve stavebninách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.