Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odlišení stejné poštovní adresy

Od: petr0007* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den prosím poraďte, jak odlišit mou poštovní adresu od adresy mého otce?

udám příklad :

Můj otec se jmenuje Jan Špechtner a já také Jan Špechtner

Chtěl bych to nějak odlišit. Aby můj otec mi nečetl mojí poštu. Jak to udělat?

Slyšel jsem že se může za to jméno napsat ML ( mladší) např: Jan Špechtner ML

Může to být takhle? Bude mi ta pošta chodit? nebo mi prosím poraďte jiný způsob

Děkuji moc ;) za všechny nápady :)

doplněno 09.10.10 14:34:

Ještě dodám že bydlíme ve stejném bytě. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

3x

Ano, lze to tak udělat. Samozřejmě ale musíte napsat do banky a podobně, že si přejete zasílat poštu na novou adresu, již s ML. za jménem.

doplněno 09.10.10 14:43:

Můj bratr s tátou měli stejný problém, jen s tím, že všem otevírala poštu maminka :-D

*smich**smich**smich* Nějak mě to nedá...Tati a bila tě taky tvoje máma? Ne, jen tvoje.

petr0007*
hodnocení

Dobře děkuji moc.

Takže když si něco budu chtít objednávat z internetu tak mám za to jméno v tom formuláři napsat ML?

Nebo se to píše až za příjmení?

Děkuji

petr0007*
hodnocení

Takže to můžu tedy vyplňovat takhle? a píše se za to ML tečka?

img.janforman.com/...

cocinkamichalka*

Jan Špejchar ml.

Takhle to napište a určitě Vám balíček dojde :)

lidus*
hodnocení

1x

Mladší klidně pište ale pokud vám otec poštu odevírá bude tvrdit, že to neviděl. Nechápu to, nikdy jsem dceři nebo manželovi poštu neotevřela. S matkou mám stejné jméno a nikdy mi dopis neotevřela, jasně poznala, že jí tedy rozhodně kluci nepíší a balíček na dobírku, že si neobjednala.

jesse*
hodnocení

0x

S normální poštou mít problém nebudete, tam si to ml. pište, ale banky tuhle koncovku moc akceptovat nechtějí, vím z vlastní zkušenosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]