Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit mléko z koberce v autě

Od: imaz* odpovědí: 4 změna:

v autě jsem vylila na koberečky mléko ač to čistím jako blázen pořád je tam puch.Může mi někdo poradit co s tím,než mě manžel zabije.Děkuji ivana

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stafan*
hodnocení

3x

Pokud tyto koberečky nejdou vyndat a výprat tak si šetřete na pohřeb. Mléko v autě smrdí dlouho a fest, hlavně jak se auta opře slunko. Nebo to polit ještě něčim smradlavějším.

marenka*
hodnocení

2x

Skvrny od mléka - nesmí na ně přijít horká voda, neboň potom se nedají vyprat ( stejně tak i u kakaa, čaje s mlékem, kávy s mlékem a vajec). Skvrny čistíme pod tekoucí vodou a pečlivě je vytíráme. Látku vysušíme a pokud zůstanou mastné skvrny použijeme čpavek nebo benzin.

Už jste to jistě horkou vodou čistila, ale tím čpavkem bych to stejně vyzkoušela. ;)

moda.dama.cz/...

jirka1*
hodnocení

1x

A co si někde sehnat nebo půjčit vysavač s mokrým čištěním a skusit to stím? Vyčistil jsem i psí výkaly na koberci... chce to i několikrát opakovat ale výsledek se dostaví.

lui*

Já se připojuji a dávám bod. Mokré čištění vysavačem, je asi to jediné čím to doma půjde vyčistit. Ale nestačí na to zdaleka jedna nádržka. Počítejte s tím, že na to postupně praskne nejmíň jedna celá lahvička saponátu. A nejmíň půlden práce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]