Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plynové topení

Od: lucka21* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den můžete mi poradit? Sousedka nad námi má plynové topení, které jak pustí, tak se začne ozývat třískání a sem tam i pukání. Nejhorší je ale večer tak topení pustí na plné kule a to už se ani v noci nemůžeme vyspat. Čím to je způsobeno, že topení dělá takový hluk? A mám strach, že zda to může i bouchnout? Se sousedkou domluva není ta mi do očí všechno zapře? A volat na ní policii tak nevím zda by to řešili a kdyby jo tak se bojím aby nám nedělala naschvály?děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

0x

dobry den bohuzel je to diky tomu jak se ohriva voda v topeni

1jara*

Tohle vypadá na Wafky. Rušení nočního klidu.

V plynovém topení není voda!

ladislavtikal*

*zed* v plynovym neni voda? a co je v trubkach? co jdou k radiatorum? heliium ne?

hodnocení

0x

Mi plynové topení také dělalo takový rámus. Lupe v něm hlasitě a pronikavě. Potkala jsem plynaře a říkala mu to, pravil, ať mu zavolám, že je nutné něco tam seřídit.*placni* Sousedka zapře, protože se bojí. A také nemá peníze na opraváře, který není vůbec laciný. Určitě jste to špatně vyhodnotila. Dejte s ní přátelskou, sousedskou řeč. Nepředpokládejte zbytečně špatnost a zlou vůli. Paní má problémů beztak dost i bez lupajícího topení. A nabídněte jí pomoc.;)

jvn®
hodnocení

0x

vpředešlém bytě jsme měli taky plynový kotel a rozvod v ocel trubkách a vše bylo vpohodě. Jednoho dne se měnil kotel a přidalo se cca 1m CU trubek , do té doby se lupání (jako když někdo tříská do trubek kladivem) ozývalo při každém ohřívání vody v systemu. Dodnes mi nikdo neporadil co s tím *zed*

Vyřešilo se to až stěhováním do baráčku. *andel*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]