Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyučtování energií

Od: mona23* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

bydlím v pronájmu a zajímalo by mě, jestli pronajímatel má povinnost mi ukázat vyučtování za energie? ve smlouvě o tom není nic psáno. děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Záleží , jak jste domluveni, že budete platit energii. Jestli platíte měsíčně nějaký fix, pak vyúčtování nemusíte vidět Jestli platíte zálohy, pak byste vyučtování vidět měla

Přesně to samé jsem chtěl napsat také..

Ale to snad vychází z logiky věci...,nebo potřebujeme na vše nějak paragraf?

hodnocení

0x

Za povinnost to nemá, pokud to nemáte sepsané v tomto smyslu ve smlouvě. Co je psáno to je dáno.

doplněno 08.10.10 20:26:

Ukázat by je měl pokud máte dohodu, že zaplatíte náklady na spotřebované energie=inkaso a ktomu dále část jakože "nájem". Pokud dáváte nájem komplet tzv. i s inkasem (vč. všech vašich spotřeb) jednou částkou, tak se částku za elektřinu a podobně dozvíte stěží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]