Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

REHAU nemecky-polsky vizualni rozdily

Od: dadasek odpovědí: 4 změna:

dobry vecer preji,

jak poznamRehau- nemecky od polskeho na oko,aniz bych montaznikum pulil ram,ohledne presvedceni ,ze dostavam danou kvalitu o kterou jsem zadal,je mi nabizeno Rehau ec70 a briliant,a pokud mozno ktery doporucite.cetl jsem si zde starsi prispevky ale nic,konkretniho jsem nenasel.

dekuji a preji prijemny vecer DAVID

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gerrik*
hodnocení

0x

On je i polský Rehau?

arakain77*

Taky je i maďarský a německý...bohužel,poznat se to nedá.A taky moc velký rozdíl mezi nimi není.Majitel firmy Rehau má kvalitativní požadavky na své profily všude stejné.Možná je nějaká firma,která pod touto značkou něco prodá,ale spíš neprodá...za tu pokutu jim to nestojí.

hodnocení

0x

Davide, profil je asi důležitý, ale zasklení to je to nejdůležitější!!

luci1*

Dobry den, a jake zaskleni prosim doporucite pro RD na jednotlive strany? Na sever mame vybrano planibel Top N+ bud 4-16 -4-16-4 anebo 4-18-4-18-4 s Argonem, na V, J, Z Planibel Tri CV opet 4-16-4-16-4 nebo 4-18-4-18-4. Profil bud Rehau 86 mm nebo Alphaline 86 mm nebo Trocal. Diky za tipy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]