Nejste přihlášen/a.
Mám již několik nerezových naběraček, kterým odpadla naběrací část od držadla. Je to evidentně nekvalitní práce a nevím ani, kde by se to dalo spravit. Je mi líto je vyhodit, snad se najde pomoc. Prosím poraďte.
buď požádat zámečníka aby (pokud umí s nerezem) svařil, zabrousil a vyleštit
nebo nerez nýt a klepat
Také si myslím, že pokud by se musela oprava zaplatit, tak je lepší koupit nové kvalitní. Vždyť stačí jedna menší, druhá větší - takže žádná velká investice to není. No a spíš bych hledala využití pro rozpadlé naběračky, když je vám líto je vyhodit. Třeba na zapékání, nebo jako formy na rýži nebo šťouchané brambory - určitě by se našlo i jiné využití.
Tak buď nabodovat. Ale musíte najít někoho, kdo tu bodovačku má. Nebo koupit novou, Mám od Tescoma Prezident a ta je vcelku, takže tam upadnout nemá co.
Otázka je, zdali tazatelka ví, co je to "nabodovat". Jedná se o elektrickou bodovou svářečku, kterou mají ve větších kovodílnách. Tam by to měli za levný peníz svařit. Sám jsem si ve fabrice ještě za totality nechal takovou rozlomenou naběračku svařit a drží dodnes, i když ten svár je barevně patrný.
To držadlo bych použila jako škrábátko kamkoliv, a tu mističku bych dala do WC ke zkoumání co tam z tebe spadlo a dát to na rozbor OSOBNOSTI woe.
No, slečno, koukám, že vy osobně v tom máte ohromnou praxi. Je to znát.
No, slečno, perla nad perlu. Já nebudu mít koho přetáhnout, nečekám, kdo mi co dá.
Svařit u zámečníka, nebo použít nýtek (samozřejmě nerezový) a rozklepat, nebo pokud tolik nsejde na vzhledu použít nerez trhací nýt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.