Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plynové wafky a jejich nátěr

Od: lujs® odpovědí: 12 změna:

Zdravím všechny rádce i rádkyně.*slunce*

Potřeboval bych poradit. Chci dát otryskat kryt na plynový kamna wafky. Nemáte prosím někdo zkušenost s nějakou žáruvzdornou barvou kterou bych mohl po otryskání toho krytu použít?.?.? Myslím si že nejlepší by asi byla nějaká ve spreji.

Jedná se o podobný kryt jako je na obrázku.

Děkuju za rady a zkušenosti.

Plynové wafky a jejich nátěr

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

komaxit!

jinak ve specializované prodejně u Vás dle dodavatele. Používá se třeba na třmeny bzrzd u tuningu.

Ale komaxit je komaxit

doplněno 07.10.10 13:29:

luisi, jasně komaxit je drahý, ale kvalita

proto jsem nabídl i druhou, levnější variantu.

hodnocení

Zdravím pane Milane.

Dívám se že to je nějaká prášková barva, tudíž bych to musel dát někam vypálit. Já sem myslel spíš něco ve spreji.

doplněno 07.10.10 11:21:

Myslím že kdybych to někam dal do firmy tak bych zaplatil víc než za nový wafky. Dneska se dají sehnat už za 2 tisíce.

ar*

No Lujsi ten komaxit by byl opravdu na opravu nejlepší, v čem ,ale vidím trochu problém je mimo ceny i to otryskání. Wavky ten plech nemají dost silný, tak aby se to nezvlnilo. Brokovačka nepřichází v úvahu, jedině to opísovat a i tam opatrně. Barvu ve spreji bych rozhodně nedoporučoval, pokud stříkat tak jedině dvousloškovou barvou,aby to mělo nějakou životnot.

doplněno 07.10.10 13:39:

Milane, nejsem sice zastáncem těhle sprejů na brzdiče, stejnou službu a i lepší udělá klasický autolak. Navíc při odvzdušňování ho kapalina nenaleptá, to je ale na jiné téma

Problém pro Lujse u těchto sprajů bude,ale v odstínu. Dělají se většinou výrazně červené a žluté. Nevím jestli to je zrovna vhodný odstín na WAV.

hodnocení

Otryskání není až takový problém.

hodnocení

Nerozumím té druhé levnější variantě.

hodnocení

Are máte na mysly toto shop.i-ekonom.cz/...?.?.?

ar*

Jo to je ten spej,ale já bych ho na toto nepoužil. Já bych jako levnější variantu volil, koupit v prodejně autolaků barvu podle odstínu jaký se líbí a stříknul to. Na celý kryt bude stačit 30-40dkg a bude to mít i trvanivost. Cena vyjde podobně jako jeden sprej.

doplněno 07.10.10 13:57:

Jinak se taky nechají koupit barvy na radiatory, to by taky šlo kvůli odstínu.

doplněno 07.10.10 14:01:

Třeba primalex.cz/...

jakbydlet.cz/...

colorit.cz/...

hodnocení

Jak ste došli k tomu že barva na auta se může použít na plynový kamna?.?.?

ar*

A v čem je problém, proč by nešla?

kejki

Jsou docela teplá, tak aby mu to nesmrdělo 100let

hodnocení

Kejki, co ,,Jsou docela teplá, tak aby mu to nesmrdělo 100let" ?.?.?

hodnocení

No jo tak asi jo, já že sem o tom nikdy neslyšel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]