Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám prodřenou manžetu u pračky whirlpool plnění zepředu starou cca3 roky. Má někdo zkušenost z touto výměnou? Vyměním si ji sám nebo musí pračka do servisu?
Děkuji za rady.
Jojo tyhle rady je treba sirit do sveta..a clovek se pak nemusi divit, co ze tolik kasuje za vypalene elektroniky..
doplněno 06.10.10 01:42:Jinac vymenit si dnes můze kazdy vsechno..otazka jaky bude vysledek...
Neni zac...ma nekdo zkusenost s opravou domaciho jaderneho rekatoru ze ktereho tece maslo, jestli si to doma opravim sam(ja ano jsem fizyk, mam doma slozitou vybavicku, 6 vysokych skol a 7 doktoratů z oboru jaderne reaktory a jejich opravy podomacku vidlickou, ale to jiz nikomu nereknu) takze co opravim si to doma nebo ne..? A tesim se na odpoved, urcite mi z ni bude ihned jasne jak to mam vse udelat, popripade z paratek udelat novy...
Jinak verim v to, ze konstrukce odpovedi bude mit stejny smysl jak na prve dany dotaz, ale kdo vi...treba je tu Einstein 2.
Psal jsem to neb jeden IQ myslitel na dotaz co s tim vyvodil ze v jeho moznostech je pouze otoceni..400,- za novou se mu zdalo moc tak to otocil a zrusil el. mozek za 5 litrů a kdo asi pak dostal servane..
A jinak manzety na whirlpool je do 600,- drazsi kousky jsou na pro ty pracky jejich vlastnici by tady na poradne nedavali dotaz na otoceni...a svym způsobem pokud neco pere, ma to cenu vic nez 6 stovek...aspon v ramci moznosti..tudiz vychazim z te ceny a tak samo z toho co by bylo mene destruktivni a mozna i levnejsi...pricina je svym způsobem jedno, tato oprava je 50/50..no ale uz mlcim ja tomu stejne vůbec nerozumim..
Ty si chytrý jak prdel. Místo toho aby si někde psal svoje výlevy tak běž dělat něco užitečnějšího. Myslím, že si chytrý jako rádio. Není umění dát věc do servisu. Tak si tady mel na prázdno a nech ostatní pracovat šašku.
Pravda, umeni je zavolat si servisaka k te veci...vzdy jsem touzil byt chytry jako nejake Hi-Fi..
Jedinny kdo tu mele naprazdno jsi bohuzel ty...reaguji jen proto ze mam rad kopace za 68 ligu jako jsi ty..co melou zasadne naplno..
No jo hlavně takového odborníka jako si ty. Nevím jakou ligu kopeš ty, ale asi s národnostní menšinou. Tam si hraj na něco a nesnaž se poučovat. Na moji ligu ještě nemáš. Tak si dál cucej palec.
Jde to musí se odšroubovat vrchní deska. guma k bubnu je přichycena sk páskou. povolit stavěcí šroub stáhnout.pak jsem pračku položil na záda abych k té gumně mohl z obou stran hlavně si nezapomenou tu pásku dát přez buben nesunout gumu upebnit páskou.Nastal největší problém jak to těsnění navléknout na okraj plechu. Pomohl jsem si zámečnickou svěrkou scházela mi jedna další ručička. pomohlo mi namáznutí té gumy mýdlem. Servizák za to chtěl 600.- Kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.