Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Betonová cesta - jak to zrenovovat?

Od: suchar* odpovědí: 5 změna:

Mám kolem domu betonovou (spíč železo betonovou *bzum*) přístupovou cestu včetně vjezdu do garáže a ten beton se začíná drolit. Poradí mi někdo jak to nejlépe zrenovovat? Udělat novou betonovou plochu beru aswi jako poslední řešení. Díky

Betonová cesta - jak to zrenovovat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

jen z pohledu na fotky:

Posypat štěrkem 4mm a položit zámkovou dlažbu 4-6cm!

co rychlejšího, levnějšího a pevnějšího?

suchar*
hodnocení

ještě jedna fotka

Betonová cesta - jak to zrenovovat? #2

ladislavtikal*
hodnocení

0x

to as prijde vas hodne penez aby to za neco stalo jinak musite natrit adheznim mustkema pak schomburk treba nebo sika

xbogan*
hodnocení

0x

Souhlasím s názorem že vás to bude stát spoustu peněz.Nejlepší by bylo ten starý betonvylámat a udělat buď nový beton,nebo zámkovou dlažbu a nebo nějaké dlaždice.Nezdá se mi že by stačilo stávající beton posypat drtí a položit na něj zámkovku.Cesty by se zvedly o nějakých deset centimetrů což se mi moc nezdá...ale je to jen můj názor...

jabraka*

Od té doby,co chodím na mou zahradu kolem nového domu s cestou,vydlážděnou ARTBETON systémem,nic jiného bych si nepřál.(vyhledej na Google)

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]