Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Zároveň se i omlouvám za dotaz, ale nemám zcela jasno jak postupovat. Mám oklepané interierové stěny na cihlu ( cca 80let starý dům ), spáru vyškrabanou 2-3cm. Jak mám teď postupovat. Čím mám spáru vyplnit ( konkrétní výrobek prosím ). Mám nejdříve vyplnit spáru. Nechat proschnout a poté udělat omítku?
Prosím o technologický postup. Chci vše dělat svépomocí. Předem děkuji za odpovědi.
Celou stenu poradne opras, nejlepe vysavacem, pak napenetruj, nejprve vyhazej spary a ostatni nerovnosti, pak muzes omitat.
Pokud bude potreba vice omitky tj. cca 25mm dalsi vrstvu az po cca 24hod.
Na vse muzes pouzit napr. www.cemix.cz/prod/...
Pokud zed po penetraci naspricujes, nic nezkazis, ale pro interier a hlavne tve nerovne plne cihly to neni nutne.
Pokud chcete zeď omítat, proč byste si přidělával práci? Spáry se zahází rovnou při omítání,- naházíte vrstvu, hoblíkem novodurákem ji zdola nahoru přitlačíte a přejedete, a přitom se natlačí do spár.Pak se strhne latí do roviny,zatočí hoblíkem a dá se jemná (fajnová). Omítka je hotová.
kjaniku, hoblík používají truhláři na hoblování prken! Při zednických pracech se používá rajblík!
Pokud se pletu,tak se omlouvám
mozna se nepletes, neresim, ale leta tomu take rikam hobl a je jedno zda se jedna o drevo nebo nerez
Víte,chápu svépomoc,dnes je třeba šetřit.Přesto si myslím že je to třeba přenechat někomu kdo to umí.Můžete u toho míchat,umývat nářadí,uklízet.To je svépomoc.Vy chcete dělat řemeslo a to není jen tak.Ale poznáte to sám.Přeji vám ať se vám to podaří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.