Nejste přihlášen/a.
Máme novou myčku Candy CSF 4569 B.Dost mě udivilo,že zvolený program na mírně znečištěné nádobí na 65 stupňu trval skoro 3 hodiny.Mám obavu z plánovaného zdražení elektriky,že se nedoplatíme.Prosím,jaké máte poznatky, v návodu totiž chybí délka celého mytí.Předem děkuji všem zkušeným za odpovědi.
Mám Candy 4570 E, asi 2 roky. Ze začátku jsem taky byla na nervy, zdálo se mi, že jede zbytečně dlouho, ikdyž ji mám napojenou na teplou vodu, protože mám karmu a teplota vody nepřesáhne 60´C. Myju vlastně jen na ECO programu, cca 1,5hod. A kupodivu, jsem doplácela za elektřinu o 50 kč více, než bez myčky. Ale za vodu mi vraceli opravdu hodně oproti jiným rokům. Na té vodě jsem se fakt zahojila. A na plynu jsem to vůbec nepoznala.
Ale sejří mě, že bych ji i vypla dříve, než dosuší a nechala doschnout u otevřených dvířek, ale nejde to, protože vodu čerpá až nakonec.
Ale uvědomuji si, že když jsem na návštěvě u dcer, obě mají taky myčky, tak z kuchyně slyším zvuky asi stejnou dobu o jaké se zmiňujete.
Děkuji všem za odpovědi,jsem trochu nejistá.Někdo říká,že je to normální,někdo,že jsem se spletla.Měla jsem trochu času a vyhledala tuto myčku na internetu.Udává se tam čas základního mytí 6O minut,což jsem právě popisovala a mě to trvalo 3 hodiny! Nejsem si jistá,kde je pravda,tak se ptám zde,nikdo ze známých myčku nevlastní.Mám se s tím smířit nebo je to duvod pro reklamaci? Děkuji všem za zkušenosti.
Bohužel ano,dnes jsem to myla už podruhé na tento program.Poprvé mě to udivilo a dnes jsem si dala hodiny na přesný čas.Zajímají mě názory ostatních,zda to není duvod reklamovat.Myčku máme cca 1 měsíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.