Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz je lepší doma chodit v teplákách v boxerkách nebo v teplákách naostro? Jsem můž.
Nějaké zkušenosti s chozením na ostro?
Otázka je jen informační.
Apacer, je evidentní, že žijete sám a jste nesamostatný. Chybí Vám žena a její vedení. Poradím Vám, i když jsem žena. Takže, jsteli mladý, máte doma teploučko i na chodbě, tak boxerky, ať je nějaké tajemno, co se v boxerkách ukrývá. Ale jestliže jste starý a je Vám doma chladno, což starým lidem bývá, tak tepláky a klidně na ostro, ať Vás to v pase tolik netlačí. PT /stařenka/
Bože!Tvé starosti bych fakt chtěl mít!Se tímto dotazem chtěl ujistit,že vůbec existuješ,nebo co?Já nevím,ale tento dotaz je podle mně projevem jakéhosi nedostatku sebevědomí,nedostatku společenského uplatnění a tak prostě ještě spousty dalších negativ,které se k otypování kvality tvého mozku dají přiřadit.Fakt sorry,nechci se vašeho rozumu nikterak dotknout,ale mít to já,nechodím na takovéto stránky,kde se vesměs řeší dotazy normálních bodů klasického života.Pro všechny čtenáře.Omluvte mne,za jeden výrok co ted dodám. Připadá mi to,jako bych se zde vyptával jestli je lepší souložit na missionáře,nebo pejska a nebo jestli ji to mam udělat orálně.
Choď si prostě jak to vyhovuje tobě, i v rouše adamově, co na tom (jsi-li sám, nebo to ženě nevadí, asi ne při návštěvě, nicméně jsi doma)? Kde jsi na to přišel? Toto bych vůbec, ale vůůbec neřešil, ani by mne to nenapadlo. Jak něco může být lepší, a v čem spáváš? Si svůj, co po tom, co mají na sobě jiní? Zrovna tak jiným.
Pokud jsem doma sám, tak buď trenýrky nebo boxerky, pokud není zima. Když ráno vstávám do práce tak úplně bez oblečení a bez sebevědomí. Pokud nejsem doma sám, tak se samozřejmě přizpůsobím společenské situaci...
Když je teplo, tak v boxerkách navostro, když je chladnějc, tak v boxerkách navostro a na to domácí tepláky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.