Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šití svatebních šatů

Od: jana21* odpovědí: 5 změna:

Nemá někdo zkušenosti se šitím svatebních šatů s vlečkou? Zajímalo by mě jaké jsou možnosti střihového řešení vlečky. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jana, příjde mi to podivné, mít hluboko do kapsy a snít o šatech s vlečkou. Že máte hluboko do kapsy usuzuji z toho, že hledáte střih a tedy předpokládám, že si to chcete ušít sama. *klik* A víte vy, kolik stojí metr látky? Máte tu představu? A kolik metrů je na šaty a na vlečku potřeba?

jana21*
hodnocení

to není o tom, že mám hluboko do kapsy. vím moc dobře kolik stojí metr látky, a hlavně, kde se dá co výhodně sehnat

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, nejlepší by bylo nakouknout do nějakého časopisu se střihy - např. Burda v každém květnovém vydání má střihy na svatební šaty. V knihovně by možná mohly být k podívání či vypůjčení. Jinak k tomu šití - sama nevěsta by si šaty šít neměla, přináší to prý smůlu. Ale někdo na to nehledí, nevěří na pověry.

jana21*
hodnocení

nebojte, nebudu je šít pro sebe, ale pro známou

lidus*

jano21-Dnes v době půjčoven to považuji za zbytečnost, co potom, šaty budou ve skříni a jen se na ně bude prášit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]