Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rozhoduji se mezi koupí nového aku šroubováku (vrtačky) makita 6271DWPE a modrým bosch GSR 14,4-2. Obě mají 2 akumulátory. Cenově jsou na tom skoro stejně. Doteď jsem používal zeleného Bosch (PSR 960 - 5 let bez chyby). Nářadí používám převážně víkendově (na vedlejšku). Chtěl bych aby nářadí vydrželo, hlavně tedy vaše zkušenosti s těmito konkrétními typy. Předem díky.
makita kolem 2400-2900 bosch od 2900, to je myslím srovnatelné. Přesně tuhle makitu mám asi rok, kufr plný utahovačů a vrtáků na všechno, stála asi 2700 a jsem spokojen. Takže hlasuji pro makitu. OVšem pokud jsi spokojen, proč měnit. Vem je obě do ruky, pohraj si abys potom dalších 5 let neříkal, jóó ten bosch měl tohle takhle, že já si ho nekoupil.
obě jsem v ruce měl. Prodavač mě lákal také do Makity. starý šroubovák mi plně vyhovoval, jen po 5 letech odešla baterie a nová origoš stojí okolo 1500 ... takhle si pridam skoro litr a mam novou silnejsi makitu se 2 aku. Nevim ale jak je to s nahradnimi dily na tu makitu. Na bosch vim, ze zrovna nejlevnejsi nejsou, ale daji se lehce do 3 dnu sehnat.
modrej bosch GSR 14,4-2 2 x akku 1,5 Ah je za 3200Kč, a makita je za 2600Kč. je tam rozdíl cca 600. Jsem z Prahy a tak kupuji na bono-naradi ... hlavne nechci delat reklamu.
tak to jsem asi blbe hledal pod 5000,- jsem bosch nenasel. Podle vseho ma Bosch lepsi baterii a vetsi kroutak.
Pokud mas rozdil jen 600,- sel bych do Boschu, ale asi to bude tim, ze tuto znacku pouzivam a mimo jine temer veskere naradi v praci je take Bosch a ted babo rad
a uz vim kde je chyba ty mas vybranou tu "horsi"kde jsou NiCd baterie.
jinak ja mam tuto 2 roky www.bono-naradi.c/... a dostava kazdy den zabrat uz min. 1 rok
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.