Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úhlová bruska OK

Od: york* odpovědí: 7 změna:

V Baumaxu mají úhlovou brusku značky OK. Nikdy jsem to neslyšel tu značku. Bruska má 800W ale průměr kotouče tam neuvádějí- je to hrozný- asi sednout do auta ujet 100 km a změřit. Víte něco blíže? dík

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karina*
hodnocení

0x

york, tak tam zavolejte. To se Vám vyplatí . Průměr kotouče fakt na letáku není. Karina

ar*
hodnocení

0x

Je to 115 mm

hop®
hodnocení

0x

Myslíte flexu za 719,- z letáku? Podle mne to bude průměr 115. Za tuto cenu bych kvalitu vzhledem k dvouleté záruce nějak neřešil, je to výrobek značky "no name". Spíše by mi vadil spínač jinde, než mám palec když flexu držím, považuji to za velkou vadu, která při častějším používání opravdu dokáže naštvat!

ar*

Jesli se dobře pamatuju tak tam byla záruka 3 roky, ale stejně bych spíš koupil tohle aukro.cz/... , když bych šel do nějaké no name

karina*

ar, přesně tak *palec*. Také jsme museli narychlo nějakou koupit v Baumaxu, ale rozbila se skoro hned. Nedělali v Baumaxu problém, vrátili jsme ji , koupili jsme jinou a navíc ještě přesně tuhle! z aukra. Už je tam prodává dlouho a zájem o ně je stále . A spokojenost. Takže jestli ji nemáte , kupte *smich*kari

P.S. fakt nejsem ten prodejce *smich*K.

kato*
hodnocení

0x

Jo Ok. značku jsem taky měl.Na drobné práce stačí.U Baumaxu je vyzkoušeno,že peníze opravdu vrací v příp.pokažení nebo výměna i za jiný typ.Popravdě řečeno mi žádná bruska nevydržela roky a tak kupuji raději se zárukou.

ar*

Kato, už léta používám Bosch GWS 14-125 CI a naprostá spokojenost. Téměř deně v provozu a dostává pořádný záhul. Rok výroby 1997 a zatím jsem jen párkrát měnil uhlíky a občas vyfoukám vzduchem. Jo a přívodní šňůru jsem dával taky novou. Pravda cenově je někde jinde než no name,ale opravdu drží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]