Nejste přihlášen/a.
V Baumaxu mají úhlovou brusku značky OK. Nikdy jsem to neslyšel tu značku. Bruska má 800W ale průměr kotouče tam neuvádějí- je to hrozný- asi sednout do auta ujet 100 km a změřit. Víte něco blíže? dík
Myslíte flexu za 719,- z letáku? Podle mne to bude průměr 115. Za tuto cenu bych kvalitu vzhledem k dvouleté záruce nějak neřešil, je to výrobek značky "no name". Spíše by mi vadil spínač jinde, než mám palec když flexu držím, považuji to za velkou vadu, která při častějším používání opravdu dokáže naštvat!
Jesli se dobře pamatuju tak tam byla záruka 3 roky, ale stejně bych spíš koupil tohle aukro.cz/... , když bych šel do nějaké no name
ar, přesně tak . Také jsme museli narychlo nějakou koupit v Baumaxu, ale rozbila se skoro hned. Nedělali v Baumaxu problém, vrátili jsme ji , koupili jsme jinou a navíc ještě přesně tuhle! z aukra. Už je tam prodává dlouho a zájem o ně je stále . A spokojenost. Takže jestli ji nemáte , kupte
kari
P.S. fakt nejsem ten prodejce K.
Jo Ok. značku jsem taky měl.Na drobné práce stačí.U Baumaxu je vyzkoušeno,že peníze opravdu vrací v příp.pokažení nebo výměna i za jiný typ.Popravdě řečeno mi žádná bruska nevydržela roky a tak kupuji raději se zárukou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.