Nerad bych se mýlil, ale v dobách studií jsem si přivydělával mimo jiné montáží sádrokartonových konstrukcí a kupovali jsme speciální futra. Nicméně možnost použití klasických futer nevylučuji, protože jsem nezjistil, v čem se vlastně liší. Jsem ale laik v oboru.
No, to ti opravdu nikdo nebere. Ano, jsou i firmy, které se vyloženě specializují výhradně na zárubně do SDK systémů. Komponenty k SDK systému jsou však stavěny na velmi pestrou škálu variant a tak bych opravdu stál za tím, že je možno běžně použít klasických i nově modifikovaných zárubní. Ostatně, mám tímto způsobem upravenu část svého domu...
Ne, nechtěl jsem ti dupat na palec. V současnosti jsou ale i parametry zárubní jako takových proměnitelné (z hlediska síly stěny, do které budou umístěny) v poměrně velkém rozsahu... pět, deset, i více milimetrů je naprosto bez problémů...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.