Nejste přihlášen/a.
Zdravím chytré hlavičky. Mám malý dotázek. Potřebujeme autem prestehovat starší, ale stále funkční pračku (s bočním plněním). Jenže chyba lávky: nemame vozík (za auto)
Dala by se ta pračka bez újmy prevest na ležato? (kufr máme dost velikej - kombik)
Machic
No ono je to jak kdy.Záleží jak je ta pračka konstruovaná.Můžou se vyháknout pružiny,ohnout tlumiče nebo se taky nic nestane.Každopádně nedoporučuju jí vozit naležato.Jedině pokud máte k ní blokovací šrouby který se namontujou zezadu.Bývají tři až čtyři.
No tak toho jsem se obaval. Pracku jsme "zdědili" po predchozich majitelich bytu a nenechali tu ani navod k pouziti (tak jsme ho museli dohledat na netu) ale jinak pere bezvadně. A ty blokovaci škouby by se dali sehnat? Případne kde?
Díky
dexx má pravdu a má ode mě bodík. Na druhou stranu jsem stěhoval autem asi 5 typů praček, na nějaké aretační šrouby jsem ani nevzdechl a dopadlo to dobře. Čímž Tě ovšem nenabádám abys tu aretaci podceňoval. Ještě malá poznámka: před naložením do auta je dobré pračku dobře "odvodnit"
Díky všem za rady.
Už jsem se včera k PC nedostal. Ale pračka byla úspěšně přestehována v 17 hodin na své nové místo. Přežila (na ležato) cca 80km českých super silnic druhé a třetí třídy a funguje.
Jo a aretační šrouby jsme zkusili namotovat z uplne jiného typu pračky, tak tam snad byly co platny . No uvidime až se bude prat dalsi várka pradla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.