Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlahove topeni nejde rozjet

Od: josepha* odpovědí: 2 změna:

dobry den rekonstruovali jsme dum a instalovali zde do nekterych mistnosti podlahove topeni ktere ma 5 okruhu- zda se mi že by melo topit jinak než topi. pouštím tam 40C teplou vodu a podlaha mi hreje jen nad trubkama a nenehřeje se cela ani po tydnu, je zalita bežne 3,5 cm nad trubku a trubky jsou 1,5cm silne spatečku mam otevřenou napul takže to by melo byt ok ale jednotlive okruhy maji znazorneno prutok v litrech za minutu a tam i když je vše naplno otevřeno tak mi ukazují prutok nekde nejvíce 3L-MIN a jinde ješte mene přitom tam je ukazatel 1-6 L-MIN prosim poradte zima se blíží

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kejki
hodnocení

0x

Řídí to ještě nejaký termostat?

josepha*
hodnocení

zatim to neni na termostat napojeno ale bude a hadice byly natlakovany přes topeni po jednomokruhu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]