Nejste přihlášen/a.
Dne 20.09.2010 jsem přímo na prodejně zakoupila a celou uhradila sedací soupravu. Za týden mi ji prodejce přivezl. Po vybalení jsem z jistila,že se mi nehodí do ineriéru, křesla jsou dosti vysoká a pokoj není moc velký. Je možnost vrátit sedací soupravu prodejci? Jak postupovat při vrácení zboží_
Pokud není zboží nějak poškozené a nebo nefunkční, nemá prodejce povinnost vzít sedačku zpátky. Ale jestli je to dobrý obchodník, můžete se dohodnout na výměně za jinou, která vám bude vyhovovat po všech stránkách. Předpokládala bych, že náklady na dopravu si uhradíte sama. Možná bude i problém s původním obalem. Ale je to jenom na dohodě a dobré vůli prodávajícího.
Zkuste se zeptat prodejce, rozumně mu vysvětlete, proč chcete sedačku vrátit, pokud je seriozní, tak vám určitě vyjde vstříc - ale neviděla bych to na to, že by vrátil peníze, spíš si budete moc vybrat nové zboží.
Pokud vám to neumožní, tak vymáhat to podle nijak nemůžete. Sedací souprava je v pořádku a to, že se nehodí do interiéru, za to prodejce nemůže.
Snad jen - příště více štěstí při výběru sedačky a vše si nejdřív pořádně rozmyslet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.