Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praní barevných triček

Od: lidaci* odpovědí: 3 změna:

Poraďte spolehlivý prací přípravek na společné praní barevných- rúzné barvy spolu! - triček v automatce,tak aby navzájem nezapustily.

doplněno 27.09.10 08:33:

a ještě prosím o radu čím ošetřit novou dřevěnou chatku na zahradě - nové dřevo.Slyšela jsem o možném nátěru jedlým slunečnicovýn olejem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzoui*
hodnocení

4x

KDyž máme nové barevné triko, tak ho poprvé peru ručně, ale existují i takové papírky do pračky (nevím, kdo to vyrábí, dostalo se mi to do ruky jen jednou) a to dáte do pračky k jakýmkoli barevným kombinacím a nic se neobarví.

Jinak teď , když peru různé barvy, tak přidávám trochu octa do pračky a nepustí také nic

marenka*
hodnocení

0x

Já dávám všechny barvy najednou do pračky a problém nemám, peru v Persilu. Jednou jsem koupila levně tričko, které pouštělo, ale s takovým zmetkem si myslím neudělá žádný prášek nic. ;)

lidus*
hodnocení

0x

Barevná trika peru spolehlivě v Lanze nebo Arieli, jen hlídám teplotu. Peru - li triko prvně tak v rukách abych zjistila zda barva pouští.

Dřevěný altán a jiné dřevěné stavby např. stříška na studnu,stůl a lavice napouštíme Luxolem-spousta barevných odstínů, podlahu v altánu barvou na ploty je levná ale puze tmavě hnědá. Trámy a stará vrata na mlatě natírá manžel starým olejem s fritézy a nebo i vyjetým olejem z auta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]