Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LOMAX - Garážová vrata

Od: pt® odpovědí: 4 změna:

Máte někdo garážová vrata od firmy LOMAX? A jak jste s nimi spokojeni, jak jste spokojeni s jednáním montážní firmy a s cenou? Děkuji za všechny zkušenosti. PT /stařenka/

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

0x

ja s tim osobni zkusenost nemam ale soused si to nechával delat, cena je pry o neco vyssi ale je pry spokojen .

rob*
hodnocení

0x

Náš soused je shodou okolností taky má a nestěžuje si, má je odhaduju 3 roky. Konstrukce je nepatrně masivnější oproti levnějším konkurenčním vratům.

masta
hodnocení

0x

Na jaře jsem pořizoval vrata do novostavby. Instalovala mi to pobočka ze Soběslavy, pan Matoušek. Vzhledem k tomu, že mám nízké nadpraží, byla cena o něco vyšší, nicméně to by bylo i u ostatních výrobců. Zrovna jsem chytil akci, kdy byl dekor zdarma, čímž jsem ušetřil cca 5.000,- , takže jsem se dostal na ceny dost podobné konkurenci. Co se týče dodavatelské firmy, tak si nemohu na nic stěžovat, vše OK , jednání seriozní, kluci byli při montáži šikovný, vyjasnili jsme si kde mám natahaný el. rozvody, aby něco nepřetali, zkrátka byla s nimi rozumná domluva. Co do kvality, tak to asi ukáže čas, jinak se zdají být vcelku bytelné, v porování s Hormanny , které mají sousedi okolo, možná trochu masivnější, což bych ale považoval spíše za klad. Mají taky jinak řešené pružiny. Podstatná pro mě byla taky desetiletá záruka, při dodržení každoroční servisní prohlídky za cca 400,- ,což je pakatel v porovnání s cenou nových vrat. Tolik asi moje zkušenosti.

pt®
hodnocení

Děkuji za odpovědi. Masta, my je máme už také objednané, tak jsem jen chtěla vědět, zda jsou klienti spokojeni, jak s vraty, tak s prací. Doufám, že to u nás také dobře dopadne a už se těším. PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]