Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Měl bych stručný dotaz,čím je nejlepší přilepit parozábranu k UD profilu? Skoušel jsem lepí těsní tmel,na UD drží dobře ale na folii nic moc?
k UD? Obecně k profilům třeba e-shop.juta.cz/... ovšem jestli tady nepůjde spíše o zakončení u zdi, to se potom používá něco jako e-shop.juta.cz/... detaily www.juta.cz/APLIKACNI-MANUAL_2010_souhrn.pdf
oboustrana paska se pouziva na prilepeni folie k CD profilum apod. a i k UD nez dojde k aplikaci SDK.
Ja to chapu, tak, ze tazatel se pta na parotesny spoj, kam oboustranka vzadnem pripade nepatri.
doplněno 26.09.10 19:21:jinak doporucuji pro docasne zajisteni folie, dat oboustranku po cele delce profilu, rado to pada.
Já dávam parozábranu nad CD UD prof abych jí potom zbytečně neproděravěl při připevnovaní SDK , myslím že obostranka bude dobrá na rovných místech,ale v koutech se mi to moc nezdá. Tam potřebuji slepit parozábranu k sobě (dá se říct obrácený víko od krabice ještě k tomu s rantlem) a pak vzniklý švi k UD . když se to nepovede přesbě ,vzniknou varhánky,který dobře utěsní tmel,ale oboustranka?
za sebe - z původního dotazu jsem moudrý nebyl, z tohoto upřesnění nechápu již vůbec co řešíš.
Nad CD UD ...?
oboustranka zde neni aby tesnila (ani to nezvladne), ale aby docasne udrzela folii tam kde je potreba.
Jsou konstrukce kde nelze davat parozabranu mezi rost a izolaci viz. foto, zde je speci paska, ktera utesni sroub a zrovna zde oboustranka drzi folii na profilech do doby nez nastane montaz SDK.
Jo vím o tom,ale ty pásce jsem se chtěl vyhnout - mimochodem kolik stojí?
Nic meně,jak píšeš o pár odkazů dříve,měla by se parotěska lepit přímo na zed,což jsem do ted nevěděl. Proč se podlepují UD prof pěnovým těsněním?
paska stoji cca 19,-/m e-shop.juta.cz/in/...
penove tesneni je pouze na vyrovnani nerovnosti a hlavne zduvodu prenosu hluku konstrukce, rozhodne tento spoj neni parotesny
jinak nez dodatecne lepit parozabranu na zed je lepsi pred montazi UD dat pasek folie pod profil (mezi zed a penove tesneni) kde se utesni tmelem, lepe se pak napojuje, ale zalezi na situaci, hlavne kdyz se to parotesne utesni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.