Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím vyčistit připálenou látku z žehličky?

Od: brucky* odpovědí: 5 změna:

Jak už píšu v předmětu,ptám se,jak a čím se dá vyčistit přilepený obrázek na žehličce?

Předem děkuju za všechny rady:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucielucie82*
hodnocení

0x

Mně se nejvíc osvěčila kuchyňská sůl. Nasypat na noviny a rozpálenou žehličkou po ní přejíždět, až obrázek zmizí.

riky99*
hodnocení

0x

V drogerii si kupuji takovou růžovou tyčinku na žehličky, nevím jak se jmenuje. Je to v kovovém obalu, který se postupně odlupuje. Je to takový vosk, který se na teplé žehličce roztaví a perfektně ji vyčistí. Jen pozor na otvory pro napařování, ty lze potom vyčisti vatovou tyčinkou. Po vyčištění je také třeba raději začít žehlit staré prádlo neobo ručník,abyste si případnými zbytky neumazala bélé prádlo.

hodnocení

0x

Zkuste nejake rozpoustedlo, redidlo, toulen atd.

michal958*
hodnocení

0x

treba jemny pisek na nadobi jako je cif apd klidne i tekuty

cituska*
hodnocení

0x

*smich*Já s úspěchem používám uvedenou tyčinku z drogerie,pravděpodobně TAPUNA,ale mám už jen polovic.V obchodě odborníci poradí i s použitím.Nejdříve žehličku nahřát,postižená místa potřít,udělá se pěnakterou suchou textilii utřete,je trochu cítit,ale to se rychle vyvětrá.Přeji Vám aby žehlička zářila čistotou jako sluníčko.*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak vyčistit žehličku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]