Nejste přihlášen/a.
Tak už jsem udělal perlinku na strop 5x5 v obyvaku.Spotřeboval jsem skoro čtyři pytle lepidla.A ne jak někdo řekl že stačí pytel.Nejdřiv jednu vrstvu lepidla do ni zatlačit perlinku a druhy den druhou vrestvu lepidla aby nebyla perlinka vidět a další den přeštukovat.A můžu řict nikdo nepozna že pod tím je rakosovy strop.Molitanem jsem to zafilcoval a strop je špičkovy .Po těchto zkušenostech už nebudu dělat ze sadroše to je moc prachu při broušení ale s perlinkou.Děkuji všem za rady ohledně stropu.Díky.
Mám jednu zásadu: "nikdy neříkej nikdy". Věřte, že i sádroš má občas své opodstatnění. Někdy je totiž rákosový strop tak křivý a místy propadlý, že byste spotřeboval paletu lepidla, a stejně byste strop nesrovnal ani do optické roviny. Ale tyto případy už určitě případně posoudíte dobře sám. Jinak gratuluji k dobré práci!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.