Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PLISEN VE SKLEPE

Od: lopez* odpovědí: 8 změna:

PROSÍM O RADU.

Po udělání fasády mi začal plesnivět sklep.Před tím se tam plísen nedělala vůbec.Ted jí je tam požehnaně.

Poradí mi někdo,co mám udělat,aby opět zmizela?

Děkiji předem všem za odpověd.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

lopezi, nejdříve musítz zjistit příčinu plísně a pak ji odstranit.

Záleží co si představit "udělání fasády", pak jaká je vlhkost ve sklepě, kde se bere, zdali je větrání a podobně. Musíte napsat více podrobností

lopez*
hodnocení

No,jak bych to popsala.Je to stary dum,kde se obouchala ta stara omitka a udelala se nova fasada.Mozna,ze to bude tim,ze jedno okno ze sklepa bylo pod terasou a to je ted zadelane.Driv tam ve sklepe vlhko nebylo,ted jo.A ta plisen je zrovna v tom sklepe tak jako kdyby tam napadl snih...uplne bila a hromada.Udelam foto a pak ho poslu.Nevim jak to popsat-jsem zenska...

8976*

bude to asi tím zadělaným oknem pod terasou - obnovit či alespoń udělat průduch průměr 100 a mřížka, na zimu těsnit...pak vybílit vápnem ...měla by zmizet či do vápna přidat modernější prostředky proti plísním, ale to obnovení větrání bude zásadní...

foto nedorazilo na email:

milan.cukrar@volny.cz

hospodin*
hodnocení

2x

Dokud nemrzne, tak větrat!

Nepodcenil jste hydroizolaci?

michal958*
hodnocení

0x

doporucoval bych plisen vystrikat savem, hodne vetrat a poridit si pohlcovac vlchkosti nejspise tam mate vlchko.

chlamak*
hodnocení

0x

V nektere nemocnicni lekarne si kup PERSTERIL. Vystrikej ty zdi tim persterilem, budes mit ve sklepe dva dni smrad jak v carihradu, ale garantuji ti, ze nikdy - nikdy se tam plisen vic neobjevi.. Z vlastni skusenosti to vim, i lidem, kterym jsem to poradil to potvrdi...

PERSTERIL

mrkva*

ale objeví, pokud neodstraní příčinu vlhkosti zdiva

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]