Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čelo postele

Od: imsorry* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

potřebuji "čelo" k posteli, postel je v rohu, takže za hlavu i po jedné boční straně. Nevím, jestli se to dá vůbec pořídit samotné a také jsem náročná a představovala bych si bambus nebo podobné exotické dřevo. Koupím něco takového normálně v nábytku? Nebo spíš v nějakém ratanu? Nebo mám snížit nároky? *nevi*

Díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je potřeba navštívit dílnu stolaře a kouknout jakou má nabídku materiálu a co je schopen spolu s vámi vymyslet a pak realizovat. ;)

doplněno 24.09.10 11:55:

A stolaři zas až tak drazí nejsou. A máte to na míru.

doplněno 24.09.10 12:02:

Omlouvám se, jsem zbrklá.*hi* Ale poklikejte, pohledejte co nabízí trh, co v časopisech vymysleli architekti, nechejte se inspirovat a vymyslete něco bezva. Například s kapsami, lištami na světýlka, poličkami a tak. Aby to bylo kompaktní, praktické a hezké.*placni* A máte-li hluboko do kapsy, tyče, na to na poutkách pověšené jakoby ploché polštáře s molitanem uvnitř, kapsami nahoře. Stačí nějakých 50cm na výšku. *jasne* Dá se vymyslet spousta věcí.

pt®
hodnocení

0x

Našla jsem zatím jen ratanové čelo. PT /stařenka/

imsorry*
hodnocení

Děkuji.

Představovala bych si něco jako je výplň této židle natažená na zeď.

doplněno 24.09.10 14:14:

nějak se to nepovedlo :(

imsorry*
hodnocení

Tak nevím

doplněno 24.09.10 14:17:

To je ale obr, promiňte *hi*

Čelo postele
pt®

Bambusová rohož na stěnu: rattan-prouti.cz/... -

Ještě zkuste: Ikea.cz - PT /stařenka/

imsorry*
hodnocení

Hm, to také není špatné... Ještě bych to potřebovala co nejtmavší, nábytek mám v barvě wenge :)

hodnocení

0x

A ještě jeden nápad. Kdyby to čelo a vlastně i bok té postele, tvořil peřináč? Trámky na vytapetovanou zeď a na ně teprve to čelo na klavírovém pantě. Nějakých 30 cm do hloubky(ode zdi k čelu). A nějakých 50cm nad madraci.Úžasný úložný prostor. Víka tvoří vlastně poličku na budík, lampičku a tak.*jasne* Košatinu jsem kdysi měla, sice na jiném místě, ale odrbala mi každou látku tak, že se na ni dělaly žmolky. Je hlučná, praská jako blázen a drží se v ní prach, který se špatně dostává pryč. Vypadá to po chvíli velice zanedbaně.*uf*

Babkazov - přesně! Truhlařinu jsem dělal cca 17 let a jestli něco nesnáším, tak je to ratan. Tak ještě možná na terasu, to jo, ale k posteli? Mj. se to nedá kloudně vyčistit, je to lapač prachu líheň roztočů. Jinak samozřejmě, udělat čela postele - případně do rohu není opravdu, ale opravdu žádný problém. Truhlářů jsou dnes mraky...

kejki
hodnocení

0x

Moje odpověď bude neúplná - na Mělníku je učiliště košíkářů, takže tam jistě bude možnost nechat si něco udělat. A na seznamu mi taky nějaké zakázkové pletení vypadlo.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Postel je v rohu - proč to řešit úpravou postele? Není lepší rohož na zeď? Tam by byl neskonale větší výběr a možnosti.

imsorry*
hodnocení

Díky, ještě se mrknu po internetu. Spíš než ratan bych si představovala ten bambus upletený do jakýchsi čtverců. Nebyl by tedy plný, ale byla by vidět zeď... Ratan tedy pustím z hlavy.

Ten bambus, sice nepropletený, ale v zajímavých barvách, v rolích, mívají v obcodech s tapetami.

restauro*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]