Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji "čelo" k posteli, postel je v rohu, takže za hlavu i po jedné boční straně. Nevím, jestli se to dá vůbec pořídit samotné a také jsem náročná a představovala bych si bambus nebo podobné exotické dřevo. Koupím něco takového normálně v nábytku? Nebo spíš v nějakém ratanu? Nebo mám snížit nároky?
Díky
Je potřeba navštívit dílnu stolaře a kouknout jakou má nabídku materiálu a co je schopen spolu s vámi vymyslet a pak realizovat.
A stolaři zas až tak drazí nejsou. A máte to na míru.
doplněno 24.09.10 12:02:Omlouvám se, jsem zbrklá. Ale poklikejte, pohledejte co nabízí trh, co v časopisech vymysleli architekti, nechejte se inspirovat a vymyslete něco bezva. Například s kapsami, lištami na světýlka, poličkami a tak. Aby to bylo kompaktní, praktické a hezké.
A máte-li hluboko do kapsy, tyče, na to na poutkách pověšené jakoby ploché polštáře s molitanem uvnitř, kapsami nahoře. Stačí nějakých 50cm na výšku.
Dá se vymyslet spousta věcí.
A ještě jeden nápad. Kdyby to čelo a vlastně i bok té postele, tvořil peřináč? Trámky na vytapetovanou zeď a na ně teprve to čelo na klavírovém pantě. Nějakých 30 cm do hloubky(ode zdi k čelu). A nějakých 50cm nad madraci.Úžasný úložný prostor. Víka tvoří vlastně poličku na budík, lampičku a tak. Košatinu jsem kdysi měla, sice na jiném místě, ale odrbala mi každou látku tak, že se na ni dělaly žmolky. Je hlučná, praská jako blázen a drží se v ní prach, který se špatně dostává pryč. Vypadá to po chvíli velice zanedbaně.
Babkazov - přesně! Truhlařinu jsem dělal cca 17 let a jestli něco nesnáším, tak je to ratan. Tak ještě možná na terasu, to jo, ale k posteli? Mj. se to nedá kloudně vyčistit, je to lapač prachu líheň roztočů. Jinak samozřejmě, udělat čela postele - případně do rohu není opravdu, ale opravdu žádný problém. Truhlářů jsou dnes mraky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.