Nejste přihlášen/a.
Samozřejmě,že se snažím s nima komunikovat,ale s exekutorem nebyla moc řeč ani na splatkach se nechtěl domluvit. Posílám mu proto každy měsic penize prvni splatku jsem poslala 4tis.radši větší a ted 1tis.pošlu každy měsic. Pokud teda takhle budu zasilat k zabavovani věcí nedojde? Díky Prochazkova
Jednoduchá odpověď. Prostě někdo je občas natvrdlý. Musí všechno mít, byť na to nemá. Pak se diví, že ho to stojí 10x tolik než normálně.
Pořád říkám, že nejlevnější volání je volat z okna.
A když opravdu něco musím vyřídit tak mi stačí 200 Kč za rok. Prostě hovor musí být konstruktivní a né se za draho vykecávat, nebo dokonce volat na drahé linky.
Zjies nekdev lese clovece...200 uvalim 3x do roka za smsky za jeden mesic, to nepocitam volani kdyz je clovek bez prace schani a pak kdyz musi robotu domlouvat skrze mobilů..200 staci babi co je v duchode a vola se predevsim ji..
To je Tvůj problém. SMS z internetu jsou zdarma. A nesmíš kdejaké k... posílat SMS. Stejně si z Tebe nakonec udělá srandu. Když nemáme děravou hlavu tak si to stačíme vyříkat doma a nemusíme si hned telefonovat.
Jojo nemam cas sedet doma na prdeli a cucet do pc celej dne psat z nej krute kratke smsky ...
Aspon mam o tobe a nejspis i tve pritelkyni(na tento tyden) hezke mineni...
Už jsem Ti jednou napsal že to je Tvůj problém. A věř mi, že kdybych s tou svojí komunikoval přes SMS tak ji už dávno nemám. Trochu ubohost. SMS je na nutnou zprávu alespoň u mne, takže jich stovky jako Ty nepotřebuji posílat.
Mno pravda na co psat kurve smsky...kazdy komunikuje s kazdym jinak... aspon nejaka vyhoda moderni doby...
Co s tím má společného moderní doba. V každém čase byla moderní doba. Jen ta další je o něco modernější.
Je to totiž o tom, jak kdo je odolný nechat se vmanipulovat do něčeho co mu je často úplně k prdu, ve skutečnosti to ani nepotřebuje, jen prostě chce být IN. No a pak zase brečí, že má na krku exekutora, shání informace jak neplatit, vůbec nepřemýšlí co může nastat zítra atd.
Všichni ti dealeři a podobná pakáž se jen směje a mastí si vlastní kapsu. Televize pak točí pořady jak babička s dědečkem si koupí za 50 000 Kč supr nádobí, nakonec zjistí, že jejich litiňáky jsou lepší a oni nemají na zaplacení a to nádobí i s exekutorem jim hned přijde na 100 000 Kč. Prostě maličkost.
Vždyť to je děs jít po ulici. Hned mne přesvědčují na O2 o kousek dál na TMOBIL, levnější kredity atd.
Tahle doba je modernejsi nez ty pred ni..:D
Otu,timobajl..staci tri ruska slova a uhnou ze nemusim ani zastavit..jak snadne...ja znam to same jeste s jehovisty, a indoecropan..atd...takove veci kdysi nebyly..asi tak.
Mrknu z okna a cucim na druzici..sviti jak mala zarovka neb do ni pali slunce a z pohledu ze zeme stoji na jednom fleku..deprimujici...hruza to driv nebylo..lidi dokonce nemeli cas ani na nesmysly jako je depka atd..Krasna doba..chjo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.