Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte zkušenost s kuchyní Sentima?

Od: blazava odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, prosím o zkušenosti kuchyní Brw sentima. Je cena odpovídající kvalitě?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

loskutak*
hodnocení

0x
Nemáme, ale budeme mít. Včera jsme jí objednali a myslím, že to bude dobré. Pohybuji se v oboru a materiál se mi zdá velmi dobrý.

kohlova
hodnocení

0x
Dobrý den, chtěla bych vědět jak jste spokojený, mám od fy BRW kuchyňskou linku TRAFFIC 56Str. Cherry, kterou jsme koupily v červnu 2006 a jsme nespokojeni. Linka je z materiálu, který nelze ničím umýt a zůstávají na ní mastné skvrny. Po zkušenostech s prodejce fy Jamall doporučuji nekupovat,
martitino
Kuchyn jeste nemame. Budeme ji mit koncem dubna. Na mastnoty bych doporucil Savo postrik. Je to takova cira vodicka. V praci ji pouzivam na lamino a sundam cokoliv. (delam vestavene skrine)
kohlova

Děkuji za radu, tou vodičkou myslíte Savo glanc?

martitino
tak, tak. zase pochopitelne zalezi na typu mastnoty. je fakt, ze kdyz je blbej material, tak je to v haji. Ja kdyz jsem vybiral studio, kde si nechame kuchyn udelat, tak jsem byl vsude nespokojen s materialem. A tyhle kuchyne se mi libily. Tak nevim. Se uvidi. Nicmene, myslim, ze mastnoty se zbavit da. Jen to chce zkusit par veci.
kohlova
Už jsem vyzkoušela snad vše kromě toho Sava, dvířka jsou z MDF desek a jsou potažená folii, která má povrch jako papír. Podle mně to není vhodný materiál do kuchyně, pokud ji nemáte jen na koukání. Za kuchyňskou linku jsme dali 85 tis. bez spotřebičů a teď mně to velice mrzí,

kohlova
hodnocení

0x
Zdravím, chci se podělit o radost, byla jsem úspěšná s reklamací, kterou jsem po zamítnutí od prodejce uplatňovala přímo u *ua*výrobce v PL. Dnes nám vyměnili všechny dvířka u kuch. linky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]