Nejste přihlášen/a.
Na netu jsem nasel fotku tohoto proskleného altánu. Bohuzel bez kontextu a dalsich informaci. Nevite, ktera firma neco takoveho dela. Libilo by se mi neco podobneho, ale v obdelnikove az ovalne podobe. Narozdil od klasickych pravouhlych altanu obytych rovnyma deskama se sklem ci plexisklem tohle vypada dobre.
lucinkapes, nechtěla bych v něm sedět až na něj začne pražit slunce. A jestli vypadá dobře, to je otázka.Ale na přikrytí sena proti dešti by to šlo. Karina
Ale Karinko,pesimistko,máš trochu pravdu,ale materiál pohltí a odrazí až 70% slunečního záření.Je kouřově zbarvený.
JB
jabraka , já jem realistický optimista, takže to někdy ( no i často) může vyznít pesimisticky
. Za kouřovými okny jsem už i pracovala. Vím jaký výsledný efekt má těch zbývajících 30 %. Ale měli jsme klimatizaci.Bez ní bychom suplovali rychlená rajčata ve skleníku
. Což se několikrát stalo, když se klimoška porouchala. Karina
Karina i tomu senu by bylo lépe v nějaké dřevěné boudě s otevřenými stěnami, aby ho dobře profukovalo...a ráno se v něm probudit, no paráda... a ve dvou, jóój...
mně ten výtvor připadá sterilní, absolutně postrádá nějaké prvky, které by ulahodily zraku a představivosti, prostě příliš umělé, dokonalé, nedovedu si v něm představit tu pohodu jak někde v nějaké staré dřevěné verandě , s černými trámy od deště, vrzající při závanu větru, s nohami vyloženými na zábradlí a psem na klíně... ani toho psa bych do té uměliny nevyhnal...
ale já jsem jen hejkal z lesa, asi tomu nerozumím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.