Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prosklený nepravoúhlý altán - asi plexisklo

Od: lucinkapes* odpovědí: 9 změna:

Na netu jsem nasel fotku tohoto proskleného altánu. Bohuzel bez kontextu a dalsich informaci. Nevite, ktera firma neco takoveho dela. Libilo by se mi neco podobneho, ale v obdelnikove az ovalne podobe. Narozdil od klasickych pravouhlych altanu obytych rovnyma deskama se sklem ci plexisklem tohle vypada dobre.

Prosklený nepravoúhlý altán - asi plexisklo

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karina*
hodnocení

2x

lucinkapes, nechtěla bych v něm sedět až na něj začne pražit slunce. A jestli vypadá dobře, to je otázka.Ale na přikrytí sena proti dešti by to šlo. Karina

jabraka*

Ale Karinko,pesimistko,máš trochu pravdu,ale materiál pohltí a odrazí až 70% slunečního záření.Je kouřově zbarvený.

JB

karina*

jabraka *smich*, já jem realistický optimista, takže to někdy ( no i často) může vyznít pesimisticky *smich*. Za kouřovými okny jsem už i pracovala. Vím jaký výsledný efekt má těch zbývajících 30 %. Ale měli jsme klimatizaci.Bez ní bychom suplovali rychlená rajčata ve skleníku*smich*. Což se několikrát stalo, když se klimoška porouchala. Karina

jabraka*

Ale fakt je,že by se do toho mohl dát Mountfield bazén a byla by to paráda.

JABRAKA

Karina *palec* i tomu senu by bylo lépe v nějaké dřevěné boudě s otevřenými stěnami, aby ho dobře profukovalo...a ráno se v něm probudit, no paráda... a ve dvou, jóój...

mně ten výtvor připadá sterilní, absolutně postrádá nějaké prvky, které by ulahodily zraku a představivosti, prostě příliš umělé, dokonalé, nedovedu si v něm představit tu pohodu jak někde v nějaké staré dřevěné verandě , s černými trámy od deště, vrzající při závanu větru, s nohami vyloženými na zábradlí a psem na klíně... ani toho psa bych do té uměliny nevyhnal...

ale já jsem jen hejkal z lesa, asi tomu nerozumím...

jabraka*

Hejkal to poetické probuzení po ránu?!To musela být noc!

JABRAKA

jabraka*
hodnocení

0x

Plexisklo to není,ale polykarbonát.Do formy vstřikované díly,dokonce i ztmavený

JABRAKA

kejki
hodnocení

0x

Viděl jsem to u nějakého článku o zastřešení bazénů, takže se to prodává.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]