Nejste přihlášen/a.
Když tu není,kdo by odpověděl,Proti jiným firmám,Slovaktual jsou okna z jejich materiálu,Slováci ho vyvíjejí už dlouho.Viděl jsem ho v Brně na veletrhu složení jako západní profily,Pokud Slovak-OKNO je firma,která je pouze montuje,tak jsou potřeba reference jejich zákazníků.
JABRAKA
doplněno 18.09.10 09:33:Jak jsem se dozvěděl na Webu,tak dnes dovážejí standartní profily od německé firmy ALUPLAST.Zasklívací materiály jsou domácí.Myslím,že službu tyto i dost levnější okna udělají jako jiné,a vše závisí na firmě,která je bude montovat.
JABRAKA
Firma Slovak-okno (neplést se Slovaktual) je dceřinou firmou Euro-Jordán, je to svým způsobem klamání zákazníka, tvrdili mi jak si okna vyrábějí sami a přitom je to tolik známý Jordán, který bere aluplast z polska. Okna bych do nich nebral ani zadarmo, stačí si projít zkušenosti na netu.
Správně.Hlavní sídlo,pokud se to dá tak nazvat je ve Skalici na Slovensku.Jor...an tomu velí z Podivína.Donedávna měli profil Deceuninck a teď i zmíněný Aluplast.Jestli máte moc velký zájem o okna průměrné kvality a dobré ceny,napište mi do vnitřní pošty.S oknama pracuju víc než 7,let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.