Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka Candy špatně myje

Od: aljosa11* odpovědí: 6 změna:

Mám myčku Candy DF 715 T už asi 4 roky, vždy jsem byla spokojena s výsledkem umytí ale poslední dobou mám špatně umyto ve spodním koši. Za celou dobu jsem vyzkoušela několik mycích prostředků od Calgonitu až ted po Jar, W5 z Lídlu i z DM drogerie. Provedla jsem veškerá opatření , prohlédla ramena zda nejsou zacpána, pravidelně provádím mycí cyklus bez nádobí ale výsledek je stále stejný. Takže nevím zda je to myc. prostředkem nebo myčkou. Prosím o radu kdo vlastníte tuto myčku zda máte již odzkoušen přípravek jako nejlepší . Upozorňuji , že nemluvím o připáleninách, ty samozřejmě odstraňuji před vložením ale běžné nečištění které jsem dříve odstranila i půl hodinovým programem. Díky za rady.

doplněno 14.09.10 15:20:

ještě podotýkám, že myčka nemá tlačítko na tablety , takže i když tablety používám Jar a další, sůl i leštidlo pravidelně doplňuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mám myčku Candy skoro 2 roky. Používám prášek Calgonit Finish v takovém jako sypacím kanystříku. V Kaufu za 200 kč. Nasypu podle toho, jak mám mastné nádobí. A místo leštidla naliju ocet. *hej*Podle toho, jak to popisujete, nemáte zanesené trysky v rameni vodním kamenem? Já si myslím, že jeden program by stačilo nechat projít jen s octem, ale nejsem si jistá, jak to udělat, aby tam ten ocet zůstal, aby ho myčka na začátku nevyčerpala a pak na mytí?*vtip* To by měl nejlépe vědět "hangar".

aljosa11*
hodnocení

ty ramena jsem už několikrát vytáhla a voda otvory protéká a zrovna včera jsem nalila aspon půl litru octa a nechala proběhnout ten delší program ale nevím zda to neproběhlo tak píšete. ještě uvažuji , že když nemám tlačítko na tablety takže bych možná měla používat jen prášek je pravda že to ted neustále střídám prášek - tableta a ne vždy je to neumyto tak to zkusím vykoumat díky za radu podívám se po tom Finisi a zkusím. Ď.

hodnocení

2x

Mycka ktera od vyroby nezna tablety a jsou pouzivany na myti se dafakto nici...v navodu se o pouzivani tablet nepise, tak proc je tam cpat..

aljosa11*
hodnocení

myčka sice nemá tlačítko na tabletu ale návod hovoří o tom jak používat kombinované mycí prostředky což jsou tablety takže proč je tam nedát? ale nemohu zjistit které jsou pro tento typ nejvhodnější..

Ani jedny...Sůl, lestidlo,prasek...ale me osobne je to sumak...

Ale ty mycky nejsou uvnitr na tablety stavene a vzdy se najde nekdo,ale,ale,ale... a pak půl roku po zaruce breci ze plive 2 a vzdy se breci na spatnem hrobe...

Tablety jsou jinak neumerne drazsi vs. 3 pripravky..nehlede na to ze doporucim sledovat co se stane s tabletou po prvni neoplachove vode..tableta fuc, sul z ni fuc, lestidlo fuc a jak uvadi reklama dalsich 5 prisad fuc..vyuzije se jen a pouze prasek a zbytek jde vnivec nehlede na to ze lestidlo dela pri myti bordel a neutralizuje penu z prasku atd..

aljosa11*
hodnocení

díky za lekci souhlasím co píšete přejdu jen na prášky je to opravdu i levnější...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]