Nejste přihlášen/a.
Jaký nápis si dát na poštovní schránku, aby mi tam nebyla vhazována reklama a tiskoviny (noviny místního úřadu)? Čím dýl o tom přemýšlím, tím větší bejkoviny mě napadají. Co máte na schránce vy? Prodávají se tyto cedulky někde, třeba na poště?
Jsou lidi, kteří když uvidí cedulku, "nechci reklamu-letáky" tak je vám tam budou na just házet.
U nás se cedulky moc neosvědčily.Pap.krabice u hl.dveří vše vyřešila.Když někdo chce leták, má možnost.
U nás ve vchdu je 6 schránek. Na 2 je nápis NEE. Fachčí to. Papírová krabice pod schránkama na odložení taky.
tady je samolepka
doplněno 14.09.10 13:54:dá se získat i zdarma v poradnách SOS, více zde mesec.cz/...
Děkuju za odpovědi, ale problém je v tom, že mě chodí víc různých bezplatných tiskovin než reklamy, za týden je toho takových 30 deka, když nejsem delší dobu doma tak už se tam pak nevejdou dopisy, při vyhazování novin ze schránky je riziko že si vyhodím i poštu která bude zastrčená v těch novinách. No a nejsem si právě jistý, jestli by pouhý nápis NEVHAZOVAT REKLAMU splnil svůj účel, třeba by mi tam ty noviny cpali dál. Takže otázka zní jak to správně formulovat?
Chcete přesnou formulaci, která zabrání, aby Vám už nikdy nikdo nevhazoval letáky do poštovní schránky. Že by abrakadabra? Víte, to je asi tak, cokoliv tam napíšte, nezabrání komukoliv cokoliv Vám tam vhodit. Spousta těch vhazovačů chodí automaticky, vhodí leták, jde dál, aniž by na schránce cokoliv přečetl. Pokud nejste delší dobu doma, není možné na poště dohodnout, aby Vám poštu nechávali přímo na poště, že si ji vyzvednete, až přijedete z cest?
Pro tento účel jsem obětoval starší stoleček, který u nás pod schránkami nepřekáží, a na který jsem přilepil cedulku "Letáky, prosíme, zde". Od té doby máme všichni ve schránce pouze to co je nám opravdu adresováno, a roznašeči letákůj jsou spokojeni, že tam položí připravený balíček a můžou běžet dál...
tahle diskuze je zajímavá a o ničem. Pokud v domě existují lidé, co vám tam budou reklamy dávat schválně nic nenaděláte. Totéž platí o roznašečech reklam a poště. Já si před 5 lety vytiskl na A6 text o velikosti 2 cm na písmeno s nápisem NEVHAZUJTE REKLAMY Děkuji. A od tédoby tam nic nemám. Pokud jsou lidé co vám to dělají naschvál nebo neumí číst nepomůže Kněz, svědcená voda ani poradte.cz . Existuje jedna věc přece jenom. Chytit ho při činu a otřít mu ksicht o ten nápis. Ale to není kultivované, takže si na ty reklamy zvykněte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.